15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

28 Må ha Android -apper

Med hundrevis av apper som legges til på Android Market hver dag, er det nesten umulig å bla gjennom alle disse appene og deretter laste ned de du kan være interessert i. Å velge de beste Android -appene er som å finne en nål i høystakken. Uten tvil kan det være en veldig tøff oppgave å navigere deg gjennom Android -markedet. Det er hundretusenvis av apper der inne, så det kan være veldig skremmende når det gjelder å finne noen av de beste appene der ute. Hvis du ikke er forsiktig, kan du laste ned en haug med apper som ikke er veldig gode, og du ender med å kaste bort tiden din. Derfor kommer vi til å lage en liste over noen av de beste Android -appene som finnes.

Du har absolutt ingenting å bekymre deg for hvis du leter etter noen av de beste Android -appene som finnes. Du kan laste ned disse Må ha Android -apper og gjør din Android til et perfekt sted for å leke og lære ting med mye underholdning på ett sted. Hvis du noen gang blir lei eller trenger litt tid på å drepe, kan du alltid laste opp en av disse appene og ha det gøy med det. Sjekk ut listen over noen av de beste Android -appene nedenfor og begynn å laste dem ned.

Hvor er min Droid

Har du noen gang mistet telefonen, og du ringer den for å lytte etter ringetonen og huske at den er i stille modus? Hvis du er som meg, gjør du det hele tiden. Når du mister den, kan du bruke en annen telefon til å sende en spesiell melding som du kan angi, og den vil slå av lydløs modus og ringevolumet helt opp, slik at du kan høre den ringe. Du kan også få GPS -plasseringen til telefonen i breddegrad og lengdegrad og en lenke til Google maps, slik at du til og med kan få veibeskrivelse til den.

Hvor er min Droid

Mer informasjon om Where’s My Droid

Gratis avansert oppgavebehandling

Bruk gratis avansert oppgavebehandling for å avslutte applikasjoner, få fart på telefonen og spare batteri

Gratis avansert oppgavebehandling

Mer informasjon om gratis avansert oppgavebehandling

Google+

Google+ for mobil gjør det mye enklere å dele de riktige tingene med de riktige menneskene.

Google+

Mer informasjon om Google+

Linda Filbehandling

Den beste File Explorer/App/Zip/Task Manager

Linda Filbehandling

Mer informasjon om Linda File Manager

PowerAMP Music Player

PowerAMP er en kraftig musikkspiller for Android.

PowerAMP Music Player

Mer informasjon om PowerAMP Music Player

Historie viskelær

Denne appen kan slette historiedata på Android -enheten din, rydde opp i telefonen, slette søkeloggen din, slette nettloggen, fjerne anropsloggen, slette alle appers hurtigbuffer, slette SMS, rense utklippstavlen, slette ofte ringte og slette markedssøkhistorie.

Historie viskelær

Mer informasjon om History Eraser

Opera Mini nettleser

En nettleser for mobile enheter som tilbyr rask hastighet. Opera Mini bruker Operas servere til å komprimere websider slik at de lastes raskere.

Opera Mini nettleser

Mer informasjon om Opera Mini nettleser

Kamera 360

Gjør telefonen til et profesjonelt kamera. Tilbyr LOMO, HDR, akseskift, utkast, spøkelse, etc. og flere stiler.

Kamera 360

Mer informasjon om Camera360

TubeMate!

Den raskeste og mest kjente YouTube -nedlasteren

TubeMate!

Mer informasjon om TubeMate!

PhoneWeaver

Definer smarte profiler som aktiveres manuelt eller automatisk basert på tid, tidsplan og møter, strømtilkobling og til og med plassering

PhoneWeaver

Mer informasjon om PhoneWeaver

Ant Smasher

Veldig underholdende for barn, gutter og jenter. Spesielle virtuelle varer som gjør spillet lettere for unge spillere kan kjøpes.

Ant Smasher

abc

Mer informasjon om Ant Smasher

Strekkode skanner

Skann strekkoder på produkter og slå deretter opp priser og anmeldelser. Du kan også skanne Data Matrix og QR -koder som inneholder URL -er, kontaktinformasjon, etc..

Strekkode skanner

Mer informasjon om strekkodeskanner

Antivirusfritt

Anti-Virus Free er en sikkerhetspakke som beskytter telefonen mot virus, skadelig programvare & utnytter i sanntid.

Antivirusfritt

Mer informasjon om antivirusfritt

Bakgrunner

Det kule tapetet på telefonen du ser hver gang gir ditt hjerte fred.

Bakgrunner

Mer informasjon om bakgrunner

WhatsApp Messenger

WhatsApp bruker 3G eller WiFi (hvis tilgjengelig) for å sende meldinger til venner og familie. Bytt fra SMS til WhatsApp for å sende og motta meldinger, bilder, lydnotater og videomeldinger.

WhatsApp Messenger

Mer informasjon om WhatsApp Messenger

Army Sniper

Gjør din Android -telefon til en slagmark og snip alle fiendene dine. Du er en elitehærskytter og en usung helt i krigen mot ny terrorisme.

Army Sniper

Mer informasjon om Army Sniper

Talking Ben the Dog Free

Ben er en pensjonert kjemi -professor som liker sitt rolige, komfortable liv med å spise, drikke og lese aviser. For å gjøre ham lydhør må du plage ham lenge nok til at han bretter avisen sin. Deretter kan du snakke med ham, pirke eller kile ham, eller til og med ha en telefonsamtale med ham.

Talking Ben the Dog Free

Mer informasjon om Talking Ben the Dog Free

CamScanner

CamScanner gjør telefonen til skanner. Med CamScanner kan du digitalisere alle papirdokumenter ved fotografering

CamScanner

Mer informasjon om CamScanner

Gigbox

Gigbox er perfekt hvis du deltar på mange konserter, men ikke har nok tid til å følge med på favorittartistenes turnéoppstillinger. Denne appen oppdager posisjonen din og informerer deg om når favorittartistene dine spiller i nærheten av deg.

gigbox (1)

Gigbox

JukeFox

Hvis du har et massivt musikkbibliotek, er JukeFox en Android -app du må ha. Programmet lager kart, tag skyer, laster ned manglende albumomslag og kan til og med spille favorittmusikken din avhengig av ditt nåværende humør.

jukefox

JukeFox

Mobo Player

Mobilvideoer blir stadig mer populære, men produsenter bruker fremdeles flere forskjellige formater for produktene sine. Mobo Player er en allsidig videospiller som spiller en rekke formater uten å måtte laste ned flere apper.

Shazam

Med Shazam trenger du aldri å spørre noen om hvilken sang som spilles igjen. Bare slå på tjenesten, og Shazam søker i en massiv database med sanger for å fortelle deg hva du lytter til.

Prank Call Free – Ownage Pranks

Dette er Ownage Pranks helt eget prank app hvor du kan sende morsomme prank -samtaler til venner eller familie. Lytt og del opptakene av hele samspillet. God underholdning for alle!

GoLocker

Android handler om tilpasning, og GoLocker gir deg muligheten til å tilpasse låseskjermen helt slik at du får tilgang til telefonen slik du vil.

Flixster -filmer

Flixster er en av de kuleste Android -appene for å finne hvilke filmer som spilles i nærheten av din nåværende posisjon. Den bruker GPS for å informere deg om at et teater i nærheten snart viser.

Qik

Dette er en Android -app du må ha hvis du vil streame deg selv for et webkamera, nettsted eller videokonferanse. Det gir deg flere enkle alternativer for maksimal kontroll over hva seerne dine ser.

Qik_Android

Qik

PicPush

Å oppdatere favorittbildene dine til flere sosiale mediesider kan være en virkelig tidkrevende og uorganisert oppgave. PicPush er en Android -app som du må ha for å legge ut alle bildene dine til ulike sosiale medietjenester i ett slag.

TuneWiki

TuneWiki er en av de kuleste Android -appene hvis du vil synge sammen med favorittmusikken din. Bare spill hvilken som helst sang fra din foretrukne Android MP3 -spiller, og Tunewiki finner teksten og ruller dem mens sangen spilles.

tunewiki

Qik

Og det avslutter vår liste over noen av Android -appene du må ha. Hvis du har en Android -telefon og leter etter noen av de beste Android -appene, vil denne listen definitivt gjøre det lettere for deg. På den måten er du ikke lenger forvirret om hvilke apper som er verdt å laste ned. Jeg er glad vi kunne hjelpe deg med å finne noen apper til Android -telefonen din! Legg igjen en kommentar hvis denne listen hjalp deg.

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre andre artikler om  Kuleste Android -apper, Beste Android -widgets, Android Live Wallpaper Collection og Android Media Players.

Previous Post
35 imagens incríveis do Batman
Next Post
40 Fantastiske musikknotater