15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

14 hovedtyper av tatoveringsstiler for å begrense ditt valg

Bildekilde: https://www.pinterest.ph/pin/325385141826681325/

Kunst er universell, og om vi liker det eller ikke, er det et av de mest essensielle uttrykkene vi kan skape eller utvikle. Det utløser fantasien og gir oss muligheten til å skape noe ekstraordinært. Betydningen av kunst kan være overfladisk; det kan også være dyptgående. Det er som et lerret. Det er en formforandrende enhet – det blir alt vi vil at det skal være.

Uansett hvem du er og hvor du er fra, kan vi ikke unnslippe kunsten. Det er overalt rundt oss og faktisk finnes det til og med inne i oss. De fanger oppmerksomheten vår, inspirerer oss til å tenke, og hjelper oss til og med å tenke både underholdende og målbevisste forestillinger. Kunst kan være enkel eller kompleks. Fra hjemmepynt til firmalogoer og til og med revolusjonerende spill, kunst er alltid involvert.

Kunsten er i stadig utvikling; nye typer kunststiler dukker opp år etter år. Så mye som vi ønsker å dekke forskjellige typer kunstformer og stiler i denne artikkelen, er det ganske enkelt umulig å presentere dem alle på en gang. Men den gode nyheten er at vi skal snakke om en bestemt kunst som har blitt praktisert i tusenvis av år og som fremdeles er populær per i dag. Denne kunsten ble enda mer etterspurt i disse dager-dette er kunsten å tatovere.

Bildekilde: https://99designs.com/blog/creative-inspiration/classic-tattoo-styles/

Tatoveringer som kunstsensasjon

Det er et økende antall mennesker som får blekk hver dag. Ifølge forskning er det for tiden 20 000 tatoveringssalonger i USA, og dette tallet fortsetter å vokse hvert år. Det sies også at 36% av innbyggerne som er 18 til 29 år har minst en eller to tatoveringer. Trettiåtte prosent av voksne i alderen 30 til 39 år ble også blekket.

Utvilsomt er det en konsekvent økning i antall personer som blir tatoveret. Tatoveringer har blitt en global sensasjon, og misforståelsene knyttet til den forsvinner sakte. Sammen med fremveksten av tatoveringselskere, er det også fremveksten av nye tatoveringskunststiler. Fra abstrakte stiler til hyperrealistiske uttrykk, kommer tatovører over hele verden til å konkurrere med sine egne signaturstatoveringer.

Å bli blekket kan være utfordrende og livsendrende. Det er en permanent beslutning som du må leve med for alltid. Dermed er det en stor beslutning å ta. For mange mennesker betyr tatoveringer en unik mening – det representerer deres egen personlighet, verdier og synspunkter.

Tatoveringer anses å være en av de effektive måtene å gi utseendet ditt kant (som kan være en stor faktor når du tiltrekker deg det motsatte kjønn). Å få merkbare tatoveringer vil sikkert fange oppmerksomheten til andre mennesker. Å ha tatoveringer viser også at du ikke er noen som alltid vil passe inn i mengden. Denne kunsten viser også at du sannsynligvis har en opprørsk eller selvsikker holdning (eller begge deler), og du nøler ikke med å gjøre det du liker.

Imidlertid kan det fortsatt være skremmende hvis det er første gang du tatoverer. Du har sannsynligvis ingen anelse om egenskapene for tatoveringen. Så hva er den beste stilen for din valgte tatovering?

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/325385141813576156/

Kunst og stiler

Det er et stort utvalg av tatoveringer; de kan være små, store, fargerike, svarte, etc. Dette er en utrolig egenskap ved tatoveringer – de skiller en person til en annen, avhengig av beliggenhet, stil og andre unike egenskaper. Visste du at det er forskjellige tatoveringskunststiler?

Tatoveringsstiler refererer til det generelle utseendet til en tatovering. Tradisjonelle kunststiler er også vanlige innen tatoveringskunst, for eksempel samtidige, impresjonistiske, klassiske og mange flere. Det er mange tatoveringsstiler å velge mellom i dag.

Tatoveringsstiler kan variere i popularitet på grunn av forskjeller i historien og plasseringen/opprinnelsen til hver stil. Det er fantastisk fordi visse tatoveringsstiler kan være berømte på ett sted, men ikke populære i et annet område.

Hvordan tatoveringer blir en kunstsensasjon

For å gjøre samtidskunstnere og populære museumskuratorer, hvis noen mente at tatoveringen deres var en kunstsensasjon, så bærer den umiddelbart beskrivelsen. Dette er bare en livslang retningslinje for kunstens verden. Uavhengig av at tatoveringen ble laget av kunstneren eller designet av brukeren, kan en tatoverings definisjon eller mål tydelig demonstreres.

Hvis din tatovering gjør en påstand, kan du betrakte deg selv som eieren av et kunstverk. Påstandene i tatoveringer kan være brede; det kan også være eksplisitt eller underforstått. Enten formålet med tatoveringen er å fange oppmerksomhet eller å illustrere noe eller noen som er viktig for deg, kommer det grunnleggende budskapet alltid fra brukeren. Ord eller bilder er blekket permanent på huden, slik at personen vil huske det for alltid.

Kunst har en kumulativ verdi; Dette gjelder også for en tatovering. Tatoveringer kan være kostbare akkurat som et kunstverk. Preferanse for blekk og utstyr av høy kvalitet, kombinert med en dyktig kunstner, vil kreve at du betaler mer. Heldigvis vil du sannsynligvis også være mer fornøyd. Kostnaden for tatoveringen er en investering.

I løpet av de siste årene har tatoveringer begynt å etablere sin tilstedeværelse på museer og gallerier. Flere tatoveringskonvensjoner har blitt gjort også. Du kan se en kunstnerrevolusjon, som kan sees ved etableringen av tatoveringsmuseer som viser artefakter – fra maskiner som brukes til tatovering til selve tatoveringen (det kan være et bilde eller en faktisk levende visning).

Museer har begynt å sette pris på disse kunstverkene på grunn av evnen til å trekke følelser fra publikum. Disse mesterverkene kan tolkes av publikum og kan tjene som en livslang samtale for elskere. Uansett størrelse gir tatoveringen inngangen til designerens sjel; den viser hva de føler og hvordan de har levd sine liv. Det er virkelig et unikt medium.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/40039884174896644/

Den ultimate guiden til tatoveringskunststiler

Har du bestemt deg for din tatoveringskunststil? Hvis ikke, ta deg tid til å tenke deg om. Det er viktig at du ikke blir tatovert av impuls. Hvis du etter nok tid tror at du allerede er sikker på det, kan du fortsette med planen. Ikke la deg påvirke av andre mennesker. Velg en tatoveringskunststil du vil ha, og noe som har en viktig betydning for deg.

La fantasien stige og gruble over stilen, som demonstrerer ideene dine. Fordyp deg i mange design, konseptualiser deg utover komfortsonen din og få noe ekstraordinært som vil ha stor betydning for deg.

Selv om det er viktig at du lytter til forslagene til tatovøren din, kan du velge farger som utfyller hudtonen. Du kan be kunstneren om profesjonell hjelp når du søker de beste fargene.

For å bestemme tatoveringskunststilen din, husk følgende ting:

 1. Sørg for at tatoveringsstilen har personlig betydning og at den fungerer som en refleksjon av deg. Din tatoveringsstil må vise noe du liker. Spør deg selv hvorfor disse tingene er relevante for deg.

 2. Vurder nøye tatoveringsstiler som innebærer å skrive. Sørg for at du forstår ordene, deres opprinnelse og alle sannsynlige tolkninger. Hvis du vil inkludere et tilbud i din tatoveringsstil, sørg for at det forteller noe om deg. Husk å velge den beste skriften.

 3. Sjekk andre eksisterende tatoveringsstiler. Men ikke begrens deg til det som allerede er der ute. Sjekk plakater, bøker, klistremerker, skrivesaker og andre kilder, ikke bare designene du ser på studioveggene.

Beste tatoveringsstiler for Old School

Ulike tatoveringsstiler er tilgjengelige akkurat nå, med dyktige artister som lager sine egne hver dag. Imidlertid stammer mange av disse stilene fra historisk fremtredende tatoveringsstiler – mange av dem er allerede flere tiår eller århundrer gamle. Old school tatoveringsstiler er også den enkleste stilen å se. I hovedsak plasserer hver artist sin egen vri på et tradisjonelt stykke.

Old school tatoveringsstiler ser bra ut på alle hudtoner siden de er veldig gjennomvåt. Designene er kunstnerisk enkle. Du kan legge merke til visse skygger på bestemte detaljer; den er imidlertid nominell.

Her er noen av de gamle tatoveringsstilene. Dette er de du trenger å bli kjent med før du starter tatoveringsdesignet ditt. Hvis du vil ha den beste tatoveringsstilen for deg selv, kan du velge å ikke bruke den definitive terminologien til det du liker. Imidlertid kan kjennskap til disse stilene være nyttig. Å bestemme hvor nøyaktig du vil at din utmerkede tatovering skal vises kan være utfordrende, og derfor kan forhåpentligvis følgende stiler hjelpe deg med valget:

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/234679830569573306/

1. Japansk

Den japanske tatoveringsstilen, også kjent som irezumi, blomstret i løpet av Edo (1603-1868) i et lignende tempo som ukiyo-e. Disse stilene viser treklossmønstre som var kjent blant businessklassen i løpet av den tiden. Med tanke på dette faktum stammer bildene som er sett i denne kunstgenren fra de gamle skikkene i landet, som demonstrert av tatoverte seirere fra de mytologiske og Suikoden -skapningene som kiriner, føniks og drager.

Tatoveringskunstnere klarte å gjøre både samtidige og moderne inntak av disse vintage mesterverkene. Denne stilen er en sjanger som er spesielt kjent for store portretter som vikles rundt ben, armer og rygg. Kroppen betraktes som et lerret med minimale (noen ganger til og med null) tomme mellomrom på den tatoverte delen av kroppen.

Brikkene bærer hovedtemaet, som kan bestå av myter, helter, samuraier og naturskjønne kamper. Sekundære temaer er også tilstede som koifisk, blomster eller andre naturlige komponenter, for eksempel skyer og bølger.

Med andre ord forklarer hver tatovering som er laget i denne stilen en historie om Japans velstående historie. Bortsett fra deres oppsiktsvekkende røyk og bølgelastede utseende, er det dette som gjør den japanske stilen så innflytelsesrik.

Det er ikke overraskende at hele bildene i japansk tatovering har stor betydning. På grunn av historien om ritualistisk og hellig tatovering i Japan, har denne stilen blitt et beundret og vesentlig element i kulturen. Disse tatoveringsstilene kan ta lang tid å fullføre og kan være svært kostbare.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/703756181069573/

2. Bokstaver

Lettering er en av de mest populære tatoveringsstilene og overlapper med flere typer tatoveringer siden den er tilstede så lenge tatoveringen har en slags skrift. Det kan brukes til ethvert alfabet, for eksempel arabisk alfabet, latinske bokstaver, Kanji eller kyrillisk. Denne tatoveringsstilen vises gjennom skriftlige konnotasjoner. Derfor kan du finne alle slags ord, symboler og tall i alle slags fonter.

For eksperter handler det vanskeligere om typografien – skriftens individualitet, komposisjon og bokstavens regelmessighet. Kunden bestemmer vanligvis innholdet og vil vanligvis velge stilen som er foreslått av artisten.

Ingen vil at tatoveringen skal virke uattraktiv og livløs. Derfor må du undersøke og få en tatoveringsskrift og skriftstil som viser mer personlighet og farge. De vanligste skriftene er skriptfonter (som normalt fremstår distinkte og personlige) som håndskrift og kalligrafi.

Gammel engelsk blir også populært brukt siden det har et verdig utseende og fremkaller en arkaisk atmosfære. Andre vanlige fonter er graffiti -fonter, keltiske fonter og bladfonter, blant mange andre.

Hvis du ikke finner noen av de nevnte skriftene tiltalende nok, kan du alltid be om råd fra tatovøren din eller be ham om å utføre freestyle.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/563018691057774/

3. Skisse stil

Skisse tatoveringsstiler brukes mest til å illustrere planter, dyr og landskap. Disse stilene fester lett følelser av bevegelse og følelsesladning. Sammenlignet med den minimalistiske tatoveringsstilen, kan den illustrere noen få objekter og vise repetisjon og intrikat av linjene.

Skissestil viser strekklinjer, uferdige streker og komponenter som ikke lukkes helt. Arbeidet med skyggelegging er skarpt og grovt; visse deler av portrettet er ganske enkelt negative mellomrom. Disse komponentene gir motsetninger og viser at stilens mål ikke er å være perfekt eller utmerket, men å demonstrere at det er en uraffinert skapelsesmetode.

Hvis farger er tilgjengelige, anbefales det å velge mykere fargetoner for å opprettholde de sketchy funksjonene.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/131659989094696552/

4. Portretter

Portrett -tatoveringsstilen ble nylig fremtredende. Hvis det gjøres riktig, kan denne tatoveringsstilen virke nesten tredimensjonal og kan være en fengslende design. En av de fascinerende egenskapene til portretter er oppfatningen av realisme. Sammenlignet med andre tatoveringsstiler som velger abstrakt utseende, er hele portrettkonseptet å lage et fornuftig hodedesign som virker intrikat, moderne og iøynefallende.

Selv om portrettet samsvarer med realismens tilnærming, er det mange tolkninger involvert. For eksempel kan forsiktig linjearbeid samt skyggelegging gi et fornuftig portrett av utseende. Denne tatoveringsstilen fremhever vinkler, skyggelegging og realistisk synspunkt for å få et virkelig fengslende design.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved en god portrettstil er raffinert utseende. For mange tatovører er det ekstremt fokus på omfattende belysning og skyggelegging. Dette får portrettet til å virke mer realistisk; noen portretter er ganske like bilder.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/5488830777453034/

5. Tradisjonell amerikansk

Tradisjonell amerikansk (også kjent som old school -tatoveringsstil, tradisjonell vestlig tatoveringsstil eller klassisk tatoveringsstil) er populær for sine slående linjer, livlige farger og arketypiske mønstre (for eksempel ankre, roser og vakre damehoder).

På grunn av berømte og mektige mennesker som dykker i denne stilen, som Don Ed Hardy, Sailor Jerry, Lyle Tuttle og Bert Grimm, er den tradisjonelle amerikanske tatoveringsstilen en av de mest populære og elskede tatoveringsstilene i tatoveringskunstsamfunnet. Design i denne stilen er blendende og eldes også fantastisk. Du vil aldri angre på denne stilen!

Denne stilen kan også inkludere sjømannstradisjoner (selv om de ikke skilles gjennom denne stilen). Denne tatoveringsstilen er stort sett valgt for å bevare minner og symbolisere prestasjoner (ligner stammetatoveringen i formål og opprinnelse).

Beste og nyeste tatoveringsstiler

Etter hvert som tatoveringer ble vanlig, ble også tatoveringsrelatert teknologi forbedret. Maskiner, blekk og helbredelsespraksis har utviklet seg de siste årene, noe som resulterte i jevnere, friskere tatoveringer som vil bli eldre og vare lenger.

Imidlertid, akkurat som andre felt som opplever vekstøkninger, vil det alltid være mennesker i spissen som ikke er fornøyd med de eksisterende forholdene. I tatoveringskunstsamfunnet oppfordrer folk alltid til konstant utvikling av kunst. Etter hvert som flere mennesker bestemmer seg for å få blekk, vil flere mennesker også gå utover grensene og skille seg ut blant resten.

abc

Nå som tatoveringskunsten har blitt vanlig, og å få en tatovering er nesten like enkelt som å få en ørepiercing, hvordan vil du skille deg ut fra pakken? En av de gode tingene med de nyeste tatoveringstilene er at det er en overflod av forskjellige stiler. Her er noen av de nyeste tatoveringsstilene som vil skille deg fra de andre.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/129971139235322579/

6. Blackwork

Generelt sett er blackwork et bredt begrep; den kan brukes i alle slags kroppskunst med svart blekk og geometriske strukturer. Det er en allsidig stil som kan utføres i henhold til dine preferanser.

Hvis du sjekker kunstnernes porteføljer om svartarbeid, vil du oppdage alle typer tatoveringer som gammel guddommelig geometri, moderne abstrakte dekorative mønstre og eksepsjonelt spesifikke beskrivende stykker. Det er en tatoveringsstil der mange eksperimenter nylig forekommer. Noen verk som er skapt i dag er definitivt forbløffende.

Denne tatoveringsstilen blir kontinuerlig endret. Det har gått fra enkle design til distinkte og kompliserte design.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/4011087158980253/

7. Stamme

Tribal tatoveringsstiler anses å være den eldste eksisterende stilen, som dateres tilbake tusenvis av år. Denne tatoveringsstilen regnes som en diversifisert stil fordi stilene til forskjellige kulturer (inkludert gamle samfunn fra forskjellige deler av verden) er tilstede her.

Urfolk stammer bruker symboler i sine tatoveringer for å vise ritualer, sosial status, gruppeeierskap og prestasjoner fra krigen. Den brukes også til seremonielle og åndelige formål.

Ulike stiler kan klassifiseres som “stammefolk”, men disse stilene er fortsatt forskjellige for ekspertøyet. For eksempel kan den polynesiske kroppskunsten skilles fra tatoveringer fra Maori eller Marquesan. Ansiktstatoveringene til Inupiaq -herskere er også forskjellige fra de som er sett blant berberkvinner. Disse stilene er særegne, men også like. Disse tatoveringene er vanligvis utført i svart blekk og inkorporert i kompliserte design.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/22377329388044710/

8. Dotwork

Generelt sett er alle slags tatoveringer en samling prikker som samlet utgjør et større bilde. Dotwork utføres ved å integrere avstand, mengde, størrelse og plassering av prikkene for hver motstand mot de konvensjonelle nålestrøkene.

De karakteristiske egenskapene til disse stilene er de symmetriske designene, 3D -effektene og utnyttelsen av negativt rom. Med hvilken som helst dotwork -stil er den vilkårlige tilstedeværelsen av en prikk unødvendig. Imidlertid bidrar alle disse prikkene til den totale verdien av et mesterverk.

Du kan bruke dotwork sammen med andre stiler; svartarbeid og illustrasjoner er de mest populære. Nesten alt prikkverk er utført i svart blekk.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/103582860168703810/

9. Geometrisk

Geometriske tatoveringsstiler er veldig fremtredende akkurat nå. De kan vare lenge hvis de utføres på riktig måte. Disse stilene kan enten vise eksklusive geometriske komponenter eller en blanding av organiske og geometriske komponenter. Du kan bruke linjer, rektangler, små kryss eller fraktaler. Alt kan dannes så lenge det bidrar til helhetsbildet.

Geometriske stiler kan også brukes for å demonstrere hellige strukturer eller filosofiske ideer. Stilens tilknytning til det mystiske og det vanlige gjør det til et primært utvalg for mennesker som ønsker å forholde seg til de åndelige og metafysiske elementene i tatoveringsopplevelsen.

Motsetningen mellom de strenge, spisse linjene som demonstreres i denne stilen, så vel som kroppskurvene, gjør at den skiller seg ut på en slående måte. I denne tatoveringsstilen kan du velge å få gjentagende design (eller ikke). Du kan få symmetri (eller ikke). Forklaringen på dette er at alt kan reduseres til sin geometriske struktur – eller komponenter.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/2744449763092451/

10. Akvarell

Akvarell er en av stilene som raskt utvikler seg; denne stilen er en kombinasjon av de konvensjonelle akvarellmaleriene og ferdigheten til å tatovere. Denne stilen er relativt ny, og derfor oppfatter mange dette som en unik tilnærming fra konvensjonelle tatoveringer. Men sannheten er – det er ikke nytt.

Akvarell tatoveringsstil er for tiden stor etterspørsel blant tatoveringselskere som sannsynligvis søker etter konvensjonelle tatoveringsstiler som passer den nye tiden.

Akvarell utføres med en pensel blottet i fuktige pasteller. Selv om det er lett å lage denne skapelsen på lerret eller papir, er det ikke en lett bragd å gjøre på kroppen. Og likevel kan kunstnere lage flotte og dramatiske stykker gjennom denne moderne tatoveringsstilen.

Akvarell er også preget av livlige farger som fordeles på huden som om det ble sølt blekk på lerret. Fargene kan brukes sammen med et bilde i svart. Farger er ofte spredt over hovedbildet.

Naturlige elementer som planter, trær, dyr og mennesker brukes mest. Selv om det ikke er så typisk, vil du også se abstrakte akvareltatoveringer kombinert med andre tatoveringsstiler som anime og surrealisme.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/55661745383726334/

11. Illustrerende

Mange tatoveringsstykker er kjent som illustrerende – dette er fordi det er motivert av bevegelser og strategier. Den illustrerende tatoveringsstilen er svært tilpasningsdyktig siden den kan bruke forskjellige strategier, for eksempel utskjæring, gravering og til og med bruke ubestemt ekspresjonisme.

Selv om den illustrerende teknikken er tydelig på grunn av den generelle stilen og kvaliteten på linjene, kan denne stilen fortsatt feilaktig oppfattes som enkle tegninger plassert på huden. Denne stilen har gamle røtter. Gjennom denne tatoveringsstilen lærte vi om historien til kunstnerne som brukte de forskjellige skissestrategiene.

Mange artister kombinerer vanligvis sin egen stil med det illustrative for å komme med en ny tatoveringsstil. Den illustrerende tatoveringsstilen minner om kunstverk på lerret eller papir.

Denne tatoveringsstilen er ikke preget av symboler, former eller farger. Imidlertid er de definert av følelsene som bæreren eller designeren formidler. For å formidle disse følelsene og følelsene, reduserer kunstnere ofte detaljene i skyggelegging og begrenser fargegradienter. De pleier bare å jobbe med to-strukturelle tegninger og understreke grensene med dristige svarte konturer.

Graverings- og etsestilen som vanligvis blir lagt merke til i svartarbeid, er en iboende del av den illustrerende tatoveringsstilen. I mange tilfeller krever demonstrasjon av det resulterende produktet flere tegninger som et første skritt i tatoveringskunstverkene.

Bilde Suce: https://www.pinterest.com/pin/15973773666892469/

12. Minimalisme

Minimalistiske tatoveringsstiler blir ofte tolket til de mest elementære komponentene. Mange minimalistiske tatoveringer er plassert i områder som vanligvis ikke er tatoverte, for eksempel den indre delen av ørene, indre leppe og mellom fingrene. Siden denne stilen reduserer alt til bare de essensielle elementene, er målet å demontere alle ting ned til sin grunnleggende kvalitet og dermed oppnå enkelhet.

Mesteparten av tiden bruker minimalisme bare svart blekk. Fine linjer vil typisk utgjøre størstedelen av strukturen. Hulrom brukes til å oppta hovedtemaet som gjør at spesifikke elementer og trivielle temaer kan festes til helheten, uten å få dem spesielt tegnet.

For at en skapelse skal bli minimalistisk, er det ikke tatoveringens størrelse som er viktig, men overholdelse av prinsippene om forenkling. Minimalisme er selvstyrende og produserer distinkte kunstkreasjoner. Disse designene fokuserer på å eliminere de ikke-essensielle komponentene, og prøver til og med å fjerne kunstnerens tilstedeværelse. Imidlertid kan kunstneren aldri bli tatt ut av skapelsen siden det er han som bestemmer hva som er introspektivt viktig.

Det negative rommet er det viktigste elementet i minimalisme. Ved å fjerne de større spesifikasjonene for en idé eller et emne, fremhever hulheten bestemte detaljer.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/230176230938596486/

1. 3. Anime

Noen ganger referert til som tegneserier, legger anime liv til minner og karakterer fra videospill, tegneserier, animasjoner og manga. Disse tatoveringene blir ofte etterspurt av entusiastene i sjangeren som liker å personifisere sin hengivenhet for bestemte show og karakterer.

Anime er en utrolig kjent tegneseriesjanger over hele verden, og noen entusiaster velger å demonstrere sin kjærlighet ved hjelp av kroppskunst. Hvis du velger å få en anime -tatoveringsstil, må du være sikker på at du vil ha det utmerkede kunstverket mulig, som med alle andre tatoveringer. Derfor er det nødvendig å sjekke inn forskjellige tatoveringsstiler for å finne ut hvilken som er best egnet.

Disse stilene bevarer vemodig følelser, barndomsminner eller tilbakeblikk fra forskjellige show som Death Note, Naruto, Dragon Ball, My Neighbor Totoro og Sailor Moon. Selv om anime -stilen kan illustrere japansk manga, bør den ikke forveksles med den japanske stilen.

Når du utfører en anime tatoveringsstil, vil artistene vanligvis gjenskape den originale stilen til karakteren, inkludert farger og proporsjoner. Dette resulterer i lyse og prangende stykker med klare linjer.

Disse tatoveringene kan også etterligne den opprinnelige personifiseringen og legge den til mer intrikat. Dette oppnås ved å inkludere andre tatoveringsstiler som søppelpolka, ny skole eller svartarbeid.

Noen anime tatoveringsstykker har en tendens til å se bedre ut enn andre tatoveringer av samme stil siden noen artister har mer erfaring og ferdigheter.

Bildekilde: https://www.pinterest.com/pin/754704850036741179/

14. Surrealisme

Surrealisme kan illustreres som en drømmelignende særegenhet. Det kan virke som om komponentene er fysiske og reelle, noe som egentlig ikke er tilfelle. Denne stilen brukes til å demonstrere drømmer, kaotiske ideer og andre aspekter av verden. Den tester orden og logikk og verdsetter kunst og undring.

Det tilbyr kunstnere rikelig med materialer å jobbe med. Den kreative stilen kan endre seg, og motivet kan også endre seg. Artisten oppnår sitt formål hvis betrakteren oppnår opplevelsen av guddommelig fantasi.

Surrealistiske tatoveringsstiler består vanligvis av følgende elementer: elementer og naturobjekter som ikke er eksisterende, abstrakte landskap og misdannelser og blandinger mellom få dyrearter.

Surrealisme kan være estetisk forståelig og ikke helt anarkisk eller mangler mening. Det nøytraliserer komponenter av realisme med elementer av fantasi for å gi liv til en hypotetisk, men forståelig verden, som noen ganger kan brukes til å illustrere en beskrivelse av det meningsløse sinnet.

Den ultimate guiden for å velge tatovering

Tatoveringer er spesielle fordi disse kan vare veldig lenge. Derfor er det veldig viktig å vurdere tatoveringspreferansen din og området der du vil plassere den. Prisen vil variere avhengig av stil, kunstnerens ferdigheter, farger, størrelse og plasseringen av tatoveringen. Dette er ganske enkelt tingene du må vurdere når du velger tatovering.

Hvis du planlegger å få en ordkunst-tatovering, må du forstå at ord krever mer plass. Hvis du planlegger å tatovere et ord eller en setning på kroppsdelen din, sørg for at alle ting er stavet ordentlig – spesielt hvis du skal bruke et annet språk.

Det viktigste når du velger tatovering er å sørge for at du velger noe som vil glede deg.

Nedenfor er noen tips du kan bruke når du velger tatovering:

 1. Etter å ha samlet noen ideer om hva du liker for tatoveringen din, kan du endre hvilken som helst stil for å gjøre den mer egnet for din smak. For eksempel, hvis du ser et bestemt tatoveringsbilde du elsker, kan du ta en del av det (eller du kan endre fargene).

 2. Hvis du foretrekker en tatovering som er helt original, får du en dyktig tatovør til å lage designet for deg. Ikke nøl med å be om hjelp til å lage et unikt design.

 3. Vet at fantasien din er grensen. Det betyr at du har så mange tilgjengelige alternativer. Ikke frata deg selv ekstra tid til å brainstorme kreativt. Du bør unngå å velge tatoveringer på impuls; vurdere alle mulige alternativer.

 4. Tenk på hvordan tatoveringen vil bli tolket i forskjellige kulturer. Vil din valgte tatovering støte andre? Betyr det noe som virker negativt for andre?

 5. Hvis du vil få en tatovering skrevet med asiatiske tegn, må du huske å velge forsiktig og bekrefte valget ditt. Det vil være best hvis du undersøker først. Ikke stol på tolkningene som er lagt ut på veggene.

 6. La oss si at du ble tatoveret for ti år siden – vil du fortsatt ha det nå? Hvis du svarte nei, betyr det bare at du seriøst må vurdere tatoveringen du vil ha. Du må sørge for at det er noe du fortsatt vil sette pris på etter lang tid.

 7. I tillegg til hjemmelagde tatoveringer, er en av de vanligste tatoveringene for fjerning navn. Det ville være tryggere hvis du unngår å tatovere navn. Dette er imidlertid greit i noen tilfeller – for eksempel en tatovering av barnets navn eller en spesiell person som døde.

 8. Når du velger en tatovering, trenger det ikke nødvendigvis å ha stor betydning. Ikke vær redd for å sette et tegneseriebilde hvis du virkelig liker det.

 9. Husk at det er ganske kostbart å tatoveres på hender, føtter og ansikt fordi disse områdene krever flere touch-ups. Disse områdene trenger også omfattende oppmerksomhet og tid til å kurere. Noen kunstnere vil nekte å gjøre slike tatoveringer, spesielt hvis du ikke har tatoveringer på de større kroppsdelene.

Siste ord

Enten du velger å ta en old school tatovering eller den nyeste tatoveringsstilen, anbefales det alltid at du velger tatoveringsstilen som fungerer som en refleksjon av deg. Husk at det er kroppen din og det er ditt liv å leve. Nå som du kjenner de forskjellige typene kunsttatoveringsstiler, har du allerede en ide om hva du skal diskutere med artisten din hvis du bestemmer deg for å bli blekket.

En tatovering er en vakker uttrykksform. Det er en interessant kunststil og et livslangt minne. Det er forskjellige stiler som passer til enhver unik personlighet. Artisten vil sikkert hjelpe deg med å finne den beste måten å uttrykke deg på.

Previous Post
20 ícones de pasta
Next Post
52 mest inspirerende sitater for lærere