15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan lage effektive registrerings-/registreringsskjemaer

Registreringsskjemaet er et av de viktigste elementene på et nettsted som krever et, og noe som grensesnittdesignere bør bruke ekstra tid på å få akkurat det. Designvalg påvirker konverteringsfrekvenser direkte, og uten brukere er prosjektet ditt så godt som dødt.

Her er noen tips for å forbedre registreringsskjemaene dine.

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre eldre artikkler om PSD Til HTML -opplæringsprogrammer, E -handel Webdesign PSD -filer, Photoshop Webdesignopplæringer, Tips for skriving av CSS og beste e -postmaler.

1. Selg brukeren på produktet før du krever registrering

En taktikk som noen ganger er sett på nettet, er å skjule mer informasjon om tjenesten bak et registreringsskjema. På den måten, tror disse utviklerne, kan de selge produktet og forklare alle de flotte funksjonene i det når de allerede har fått brukeren fanget, med muligheten til å sende markedsføringsmateriell til innboksen sin.

Be en bruker om å registrere deg er din oppfordring til handling. I tekstskriving er oppfordringen til handling på slutten av salgsbrevet fordi du har hatt tid til å begeistre leseren og bryte innvendingene deres. Det er litt crossover her med grensesnittdesign. Du vil gjøre så mye informasjon tilgjengelig for dine første gangs besøkende, slik at de som er i måldemografien din er klare og villige til å registrere seg.

2. Gjør registreringsskjemaet ditt lett tilgjengelig

Det er en balanse med den første regelen, og det gjør registreringsskjemaet lett tilgjengelig. Det er kunder som heller vil prøve en ny tjeneste, selv med svært lite kjennskap enn å lese om den først. Det er andre som allerede vet hva de er på nettstedet for, og bare vil komme i gang. Og selvfølgelig, når dine besøkende har lest siden din på hjemmesiden, vil du ikke at de skal gå seg vill når du prøver å registrere deg.

Sørg for at alle besøkende på nettstedet ditt kan finne ut hvor de skal registrere seg i løpet av få sekunder etter at siden er lastet inn.

Over kan du se Twitters hjemmeside. Det blir egentlig ikke lettere å få tilgang til enn det.

3. Velg dine farger klokt

Som alle designere vet, spiller fargepsykologi en stor rolle i kommersiell design av noe slag, enten det gjelder trykt markedsføringsmateriale eller nettsteder.

Det er spesielt viktig når det gjelder din oppfordring til handling – registreringsskjemaet i dette tilfellet – at du bruker farger som forteller leseren å fortsette, ikke løpe av med halen mellom beina. Bruk grønne knapper og nøytral tekst, og unngå røde eller oransje elementer som subliminalt forteller leseren din å stoppe det de gjør.

Det er greit å bruke disse fargene til valideringsfeil – for eksempel hvis de skriver inn en ugyldig e -postadresse. Å gjøre oppmerksom på feil tydelig og raskt er like viktig for å få en bruker til å registrere seg som å unngå de samme fargene i resten av designet.

I Creditables tilfelle, som sett ovenfor, er det stort sett blå fargevalget ikke ødelagt, men handlingsknappen er gitt en grønn “fortsett!” -Farge.

4. Bruk tredjepartsautentisering, med mindre det er en reell grunn du ikke kan

OAuth-autentisering gjennom store tjenester som Google, Facebook, Twitter og nylig LinkedIn er en enorm tidsbesparelse både for utviklere og brukere. Brukere blir vant til å ha dette alternativet, og blir derfor mer utålmodige med påmeldingsskjemaer enn noensinne.

Det er definitivt tilfeller der det ikke er mulig å bruke disse tjenestene, men hvis du kan, gjør det. Sørg for å gi brukerne alternativer, skjønt. Noen mennesker, som meg selv, foretrekker å bruke Twitter fremfor Facebook for disse tjenestene – Facebook er mer en privat ting for meg (latter for alt du vil, Zuckerberg). Andre foretrekker å sentralisere sine digitale identiteter rundt én tjeneste, ofte Facebook for de mindre private. Tilbyr en rekke alternativer for å dekke alle basene dine.

Echosign lar brukerne logge på via Google- eller Google Apps -kontoer, som er gode treff for virksomhetsdemografien. Det ville være bra å inkludere LinkedIn nå som de har gitt ut en lignende autentiseringstjeneste.

5. Minimer den nødvendige brukertidstiden

En av reglene for god påmeldingsskjemautforming har lenge vært å minimere antall felt i dette skjemaet. Som jeg nevnte, har ubiquity av OAuth-autentiseringsløsninger med ett klikk bare redusert tålmodigheten brukerne har for påmeldingsskjemaer. Det er viktigere enn noen gang at du holder deg til det du trenger umiddelbart når du ber om brukerinformasjon.

Hvis markedsføringsavdelingen din skriker etter flere data om brukere, må de fylle ut valgfrie profiler når de er logget på. Men hvis du tvinger dem på registreringssiden, vil markedsføringsavdelingen skrike etter flere brukere til å begynne med.

abc

Dette er LinkedIn sitt påmeldingsskjema. Denne formen for fire felt er stadig mer vanlig, men det er bemerkelsesverdig fordi LinkedIn med rimelighet kan be om så mye mer informasjon for å få profilen din i gang – for eksempel ditt nåværende arbeidssted. I stedet, hvor for mange markedsføringsledere ville insistere på å fange informasjonen rett opp, oppfordrer det deg forsiktig til å fylle ut mer informasjon ved hjelp av en fremdriftsmåler når du er inne.

Også bemerkelsesverdig er varselet, der LinkedIn indikerer at jeg allerede kan ha en konto på nettstedet. Å fraråde brukere å starte en konto når de kanskje allerede har brukt noen minutter på å sette opp en, går utover det å minimere brukertidsinvesteringene.

6. Valider underveis

Det er ingen grunn til å tvinge en bruker til å fortsette å sende inn og laste inn siden på nytt for å finne ut hvor de har gått galt – noe som alltid krever at de fyller ut andre deler av skjemaet som var greit før. Det ser alltid ut til å mangle ett eller to svar uforklarlig.

Det er ganske enkelt å få skjemaer til å validere brukersvar ettersom de fylles ut i disse dager. Hvis passordet ikke oppfyller kriteriene eller samsvarer med bekreftelsesfeltet, blir brukernavnet tatt, eller de kan umulig leve i det postnummeret fordi det er et siffer kort fra landet de har valgt, ikke la dem vente å finne ut. Valider felt når brukeren fyller dem ut.

Eksemplet ovenfor er et eksempelskjema fra jQuery fra designere (du kan teste det i handling her), og som du kan se har det sjekket om brukernavnet er gyldig og om det faktisk er et bilde på nettadressen som ble gitt før innsending.

7. Ikke overskrid en side

De beste registreringsskjemaene er små nok til at de kan plasseres i et sidefelt for brukere som ikke er logget inn. Vi har dekket viktigheten av korthet. Men hvis appen din er litt mer formell og virkelig krever alle disse feltene av en eller annen grunn (si en bankkonto i banken din), må du ikke overskride én webside i registreringsskjemaet.

Kanskje det er litt optimistisk å komme med denne anbefalingen til finansinstitusjoner, men for resten av dere … ikke overstig en side!

Hvis du husker for ti år siden, Yahoo! pleide å ha et stort påmeldingsskjema. Det hadde sannsynligvis flere spørsmål om det enn en søknad om statsborgerskap. Selv om jeg tror de kan gjøre denne formen mye kortere, er det en stor prestasjon for de langvarige stipendiatene på Yahoo! å ha fått det ned på en skjerm.

8. Sett en lenke til personvernerklæringen din i nærheten

Å skaffe seg registreringer handler om mer enn bare å gjøre en bruker begeistret for produktet ditt. De må stole på deg, og det er forskjellige subtile måter du kan avgi en troverdighet på. Disse inkluderer ikoner for bedre forretningsorganisasjoner og lignende, men det enkleste du kan gjøre er å koble til personvernerklæringen din, der den vil bli sett når brukerens øyne beveger seg mot registreringsskjemaet.

Bruk en ankertekst som “Vi gir aldri ut din personlige informasjon. Finne ut mer.” Brukerens øyne har en tendens til å hoppe over ordene “Personvernerklæring” etter mer enn ti års allestedsnærværende blant de store nettstedene.

Groupon gjør en god jobb med å berolige brukeren. Under e -postfeltet har de tatt med teksten “Ikke bekymre deg, e -posten din er trygg hos oss.” Den er ikke koblet direkte til personvernerklæringen, men de har gitt en lenke til den rett under neste handlingsknapp.

9. Hold skriftstørrelser lesbare

Det ser ut til å være en uskreven regel om at skjemaetiketter skal ha relativt små skriftstørrelser. Denne tvangen er ikke så sterk som den en gang var, men det er noe å huske på.

Ikke la etikettene dine bli mindre enn 14 piksler, og noe nærmere 16 piksler (standard brødtekststørrelse) eller 18 piksler, en litt større størrelse for litt mer oppmerksomhetskraft, er gode valg.

Freshbooks -etikettene er på ingen måte store, men de har samme størrelse som brødteksten, som er omtrent der du vil være. Som designere må vi gjøre slutt på å lage etiketter som er mindre enn dette.

10. Vær oppmerksom på detaljene

Som med alt annet, bør du teste skjemaene dine før du distribuerer dem. “Godt nok” er et fullføringspunkt vi ofte må nøye oss med, eller hvis ting aldri kommer ut av døren, men dette er et aspekt av nettstedet ditt der du trenger å oppnå perfeksjon.

Når du oppretter flere kontoer med skjemaet, må du ta hensyn til alt som for øyeblikket var skjemmende eller litt irriterende. Ta skritt for å redusere selv de minste hindringene for å få den allmektige registreringen. Et vanlig eksempel: Hvis du bruker innebygd skjemamerking, må du kontrollere at etikettene forsvinner når brukeren gjør feltet aktivt ved å klikke eller tabbe det inn. Å tvinge dem til å slette tekst før de begynner å skrive, er bare ett eksempel på en mindre plage som, i kombinasjon med andre mindre plager, kan føre til oppgivelse av prosessen.

Trenger nettsted eller skjema designarbeid?

Finn noen webskjema design jobber og kunder som søker kostnadseffektivt webdesign.

Previous Post
Como criar uma capa de DVD para seu produto digital
Next Post
25 Profesjonelle sammenligningstabeller