15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

60 fantastiske After Effects -opplæringsprogrammer

Vi har samlet mange Photoshop -opplæringsprogrammer, og vi følte behovet for å vise frem noen opplæringsprogrammer om After Effects opplæringsprogrammer også.

Som du må vite, er Adobe After Effects en digital bevegelsesgrafikk og komposteringsprogramvare, som brukes til etterproduksjon av filmer og videoer.

Den organiserer 2D- og 2.5D -animasjon, kompostering og etterbehandling av visuelle effekter (bildejustering, fargekorrigering etc.). After Effects kan også brukes som en grunnleggende ikke-lineær redaktør og en medietranscoder. Den neste generasjonen, som representerer to tiår med fortreffelighet. Denne applikasjonen inneholder alt du trenger for å lage blockbuster visuelle effekter og high-end bevegelsesgrafikk. For de artister hvis arbeid krever mer enn den grunnleggende applikasjonen, er det en Adobe After Effects av få tilgjengelige verktøy for å tilfredsstille alle deres behov som bruker digital bevegelsesgrafikk. After Effects integreres med andre Adobe -programvaretitler som Illustrator, Photoshop, Premiere Pro, Encore og Flash.

After Effects-opplæringsprogrammene er etterspurt, fordi etter hvert har etterspørselen etter profesjonelle After Effects blitt flerfoldig, og derfor ønsker designere å la stein stå og snakke om å mestre ettereffekter.

Denne artikkelen har en verdig samling av Adobe After Effects Tutorials for å lage fantastiske visuelle effekter, og det også med mindre innsats.

Denne artikkelen er delt inn i 5 seksjoner:

  1. After Effects Nybegynneropplæring
  2. After Effects tekstopplæringer
  3. After Effects Flash -opplæringsprogrammer
  4. After Effects Videoopplæringer
  5. After Effects Photoshop Tutorials

After Effects Nybegynneropplæring

Hvis det grunnleggende ikke er klart, er sjansen større for at du vil bli en After Effects -ekspert ganske mindre. Derfor er det absolutt viktig å mestre det grunnleggende, grunnleggende, tips og triks. Børst det grunnleggende med følgende opplæringsprogrammer.

Introduksjon til After Effects

Få en introduksjon til After Effects

Introduksjon til After Effects

Mer informasjon om introduksjon til After Effects

Opprette Pseudo -effekter for After Effects

I denne podcasten viser forfatteren fordelene ved å bruke Pseudo Effects, går gjennom å lage en fra bunnen av i en.XML -fil og hjelper deg med å gjøre dine egne forhåndsinnstillinger mer organisert og profesjonelt utseende.

Opprette Pseudo -effekter for After Effects

Mer informasjon om hvordan du oppretter pseudoeffekter for After Effects

Adobe After Effects Quick Tips – Importere bildesekvenser

Import er en livsstil for After Effects -brukere, men noen ganger ender vi med å ta den lange veien uten å innse det. I dette hurtige tipset viser Kevin P McAuliffe deg hvordan du håndterer bildesekvenser, slik at de er lettere å jobbe med i dine AE -prosjekter.

Adobe After Effects Quick Tips - Importere bildesekvenser

Mer informasjon om Adobe After Effects Quick Tips – Importere bildesekvenser

Rask tips-After Effects-Auto-Creating Compositions

Når du jobber i Adobes After Effects, kan du få opptak fra omtrent hvor som helst, og i de fleste tilfeller har du ikke tid til å finne ut hva klienten ga deg, som i de fleste tilfeller vet de ikke engang. Dette raske tipset viser deg hvordan du matcher komposisjonen din med et klipp i prosjektet ditt for å få deg til å animere på kort tid.

Rask tips - After Effects - Auto -Creating Compositions

Mer informasjon om hurtig tips-ettervirkninger-komposisjoner som opprettes automatisk

5 grunnleggende måter å fylle massegrupper innen ettervirkninger – AE Basix

I denne opplæringen ser vi på 5 individuelle måter å duplisere folkemengder. Disse metodene er: Enkel maskering (søppelmatter), Rotoscoping, Difference Matting, Chroma Keying og Camera Technique

5 grunnleggende måter å fylle massegrupper innen ettervirkninger - AE Basix

Mer informasjon om 5 grunnleggende måter å populere massegrupper innen ettervirkninger – AE Basix

Zoom uendelig inn i din egen Droste -effekt

I denne Basix -opplæringen lærer vi hvordan du lager Droste -effekten i Adobe After Effects. Vi vil være oppdrett av opptakene våre til forhåndskompetanse og skalere for å gi en illusjon av en uendelig zoom.

Zoom uendelig inn i din egen Droste -effekt

Mer informasjon om uendelig zoom inn i din egen Droste -effekt

Rotobrush -verktøy i After Effects CS5

Rotobrush -verktøyet i After Effects CS5 automatiserer den kjedelige oppgaven med å velge et objekt i løpet av et videoklipp. I denne opplæringen viser Tom Green hvor enkelt det er å velge emne fra ett klipp og dra det til et nytt bakgrunnsklipp.

Rotobrush Tool i After Effects CS5

Mer informasjon om Rotobrush Tool i After Effects CS5

Introduksjon til forbrenning for After Effects -brukeren

Denne opplæringen er i utgangspunktet for de som elsker After Effects og ønsker å lære en annen komposittprogramvare.

Introduksjon til forbrenning for After Effects -brukeren

Mer informasjon om introduksjon til forbrenning for After Effects -brukeren

Fargekontroll i After Effects CS5

Franklin McMahon diskuterer tre funksjoner i After Effects CS5 for å forbedre fargen i videoklippet ditt: 1) Nivåer, 2) Vibrance og 3) Color Finesse 3 -pluginet.

Fargekontroll i After Effects CS5

Mer informasjon om fargekontroll i After Effects CS5

Skisse med After Effects

Forfatter viser hvordan du bruker After Effects til å lage effekten av å skisse bilder på skjermen. Skissen er laget av videoen din eller andre bilder og kan deretter animeres som rullende opptak. Dette er en morsom og allsidig effekt som ikke krever noen tredjeparts plug-ins.

Skisse med After Effects

Mer informasjon om skisse med After Effects

Forstå interpolasjonsanimasjon i After Effects CS5

En av de kraftigste animasjonsfunksjonene i CS5, lær hvordan du kontrollerer animasjonene dine på forskjellige måter ved hjelp av romlig interpolasjon og tidsmessig interpolasjonsteknikk.

Forstå interpolasjonsanimasjon i After Effects CS5

Mer informasjon om forståelse av interpolasjonsanimasjon i After Effects CS5

Animere tekst langs en bane i ettervirkninger

I denne opplæringen skal vi lære hvordan du oppretter en sekvens som involverer tekstanimering langs en egendefinert bane ved hjelp av den første margintekstegenskapen. En egendefinert bane er en vektorbane som tegnes på frihånd ved hjelp av pennverktøyet i After Effects.

Animere tekst langs en bane i ettervirkninger

Mer informasjon om animering av tekst langs en vei i ettereffekter

Lag en After Effects -tornado

Forfatteren demonstrerer hvordan du lager en tornado i After Effects og kontrollerer alle aspekter av utseendet og bevegelsen. Det hele er gjort med Particle World, så det er ingen tredjeparts plug-ins som kreves.

Lag en After Effects -tornado

Mer informasjon om hvordan du lager en After Effects -tornado

Justeringsverktøy i After Effects CS5

Å tilpasse visuelle elementer inne i et prosjekt er veldig viktig. Franklin McMahon går over noen av justeringsalternativene i After Effects, inkludert den nye Align Layers to Composition -funksjonen i CS5.

Justeringsverktøy i After Effects CS5

Mer informasjon om justeringsverktøy i After Effects CS5

Adobe After Effects Quick Tips – Rydd opp i rotete prosjekter

Ingenting er verre enn å prøve å jobbe i et After Effects -prosjekt som er et absolutt rot. I dette hurtige tipset vil du se hvor enkelt det er å rydde opp i et prosjekt for å gjøre det lettere å arbeide i eller arkivere.

Adobe After Effects Quick Tips - Rydd opp i rotete prosjekter

Mer informasjon om Adobe After Effects Rask tips – Rydd opp i rotete prosjekter

After Effects tekstopplæringer

Typografi er en viktig del av still- og bevegelsesgrafikk. Lær hvordan du lager vakre teksteffekter i After effects med disse After Effects Text Tutorials.

3D -bevegelse og plassering av teksttegn med After Effects

Typografi er en av egenskapene vi bygger det meste av vårt designarbeid på, og typen animasjonsmotor i After Effects tilbyr en rekke måter å uttrykke typografisk teft på.

3D -bevegelse og plassering av teksttegn med After Effects

Mer informasjon om 3D -bevegelse og plassering av teksttegn med After Effects

Particle World Transitions: Del 2

Forfatter utvikler teknikkene vist i del 1 av denne opplæringen. Han bruker Particle World Text to Sand -effekten på 3D -tekst opprettet ved hjelp av Shatter Effect, og kompositter som på en bakgrunn. Deretter reverserer han effekten og endrer sand til en karakter på skjermen som til slutt blåser bort som støv i vinden.

Particle World Transitions: Del 2

Mer informasjon om partikkelverdener: Del 2

Out of the Rabbit Hole – Tekstoverganger

Lær tips om hvordan du arbeider i 3D, bruker kameraer, uttrykk og grafeditoren-samtidig som du lager en unik Carroll-esque bevegelig grafisk tittelsekvens.

Out of the Rabbit Hole - Tekstoverganger

Mer informasjon om Out of the Rabbit Hole – Tekstoverganger

3D -tekst i After Effects

Det finnes en rekke tilnærminger for å lage 3D og faux 3D -tekst (og former) i After Effects med native og tredjepartsverktøy. Det er heller lettere å liste dem enn å demonstrere dem, spesielt siden det finnes en rekke innsiktsfulle alternativer for å løse mangler i de populære, rimelige tilnærmingene (dupliserte lag og Shatter -effekten).

3D -tekst i After Effects

Mer informasjon om 3D -tekst i After Effects

3D tekstanimasjon i After Effects

Dette 3D-tekstanimasjonsprosjektet gir seerne en sjanse til å lære om det nye animasjonsalternativet per tegn-3d i After Effects CS5.

3D tekstanimasjon i After Effects

Mer informasjon om 3D -tekstanimasjon i After Effects

Shatter-Mation i After Effects

Forfatter introduserer “Shatter-Mation”, bruken av AEs Shatter Effect for å animere tekst, logoer og andre former. Rob demonstrerer hvordan Shatter Effect’s Force and Physics -parametrene kan justeres for å nøyaktig kontrollere objekter i 3D -rom for en rekke effekter og overganger.

Shatter-Mation i After Effects

Mer informasjon om Shatter-Mation i After Effects

Tekstpartikler

Forfatter bruker tekstverktøyet i After Effects, sammen med flere tekstanimatorer for å lage ringer av partikler, noe som gir en magisk overgang for alle opptak du velger.

Tekstpartikler

Mer informasjon om tekstpartikler

Innpakning av tekst rundt en sirkel i After Effects

Det er en annen introduksjonsopplæring om “nyere” ?? måte å gjøre banetekst på, som viser hvordan du bruker 3D-tekstanimasjon per tegn til å animere tekst langs en bane i form av en 3D-tornado.

Innpakning av tekst rundt en sirkel i After Effects

Mer informasjon om innpakning av tekst rundt en sirkel i After Effects

Flammende Chrome -tekst i After Effects

I denne opplæringen lager J Schuh litt flammende kromstekst i After Effects ved hjelp av glød og flytende effekter.

Flammende Chrome -tekst i After Effects

Mer informasjon om flammende Chrome -tekst i After Effects

Få tilgang til “Høyre til venstre” ?? Språk innen After Effects

I dette hurtige tipset lærer vi å aktivere språk og manipulere “RTL” ?? tekst rett innenfor After Effects.

Få tilgang til

Mer informasjon om tilgang til “Høyre til venstre” ?? Språk innen After Effects

Mysterietekst i Adobe After Effects

Lær hvordan du lager denne mystiske teksteffekten ved å animere lagstiler på et tekstlag i After Effects.

Mysterietekst i Adobe After Effects

Mer informasjon om mysterietekst i Adobe After Effects

Fra tekst til en kul ekstrudert 3D med After Effects

Så kult som 3D er i After Effects, er det ingen tvil om at et ekstruderingsverktøy er noe vi alle ønsker oss. Selv om det er noen få plug-ins som håndterer en slik oppgave (Zaxwerks Invigorator PRO er en av mine favoritter), er det en kul måte å oppnå et ekte 3D-utseende (mer eller mindre) ved å bruke 3D-effektene i Illustrator.

Fra tekst til en kul ekstrudert 3D med After Effects

Mer informasjon om fra tekst til en kul ekstrudert 3D med After Effects

3D Sci-Fi metallisk typografi

Lag et kult 3D-sci-fi-teksturert utseende i Adobe After Effects, ved å bruke Fractal Noise, Texturize og Roughen Edges-effekter sammen med Expressions, Luma Mattes, Motion Blur og pseudo 3D Camera-teknikker.

3D Sci-Fi metallisk typografi

Mer informasjon om 3D Sci-Fi metallisk typografi

Energiske titler

Bruk forhåndsinnstilt Sure Target for å oppnå avanserte 3d -trekk. Lær avanserte tips og lag “3D-utseende” titler

Energiske titler

Mer informasjon om energiske titler

abc

Grønn røyk

Lag en overskyet røyktittel med ekte opptak. Kombiner videoelementer med et partikkelsystem

Grønn røyk

Mer informasjon om grønn røyk

After Effects Flash -opplæringsprogrammer

Flash og ettervirkninger går hånd i hånd. Å mestre begge deler er en ekstra fordel for grafiske mennesker, ettersom det sparer mye tid og energi. Sjekk hvordan du bruker disse After Effects Flash -opplæringsprogrammene.

The motion graphics dream team-After Effects Flash CS4

Forfatter hjelper oss med å oppdage teknikker og snarveier som kan brukes til å lage sjangerbustende arbeid med After Effects CS4 og Flash CS4 Professional.

The motion graphics dream team-After Effects Flash CS4

Mer informasjon om bevegelsesgrafikken dream team-After Effects Flash CS4

Bøye Flash -video i After Effects

Match videoen din til geometrien til et objekt ved å bruke en warp -effekt i After Effects.

Bøye Flash -video i After Effects

Mer informasjon om bøying av Flash -video i After Effects

Eksporterer fra After Effects til Flash

Eksporter fra After Effects i et format som kan brukes i Flash, med mange typer lag og nøkkelrammer intakte og redigerbare.

Eksporterer fra After Effects til Flash

Mer informasjon om eksport fra After Effects til Flash

Eksporterer XFL -format fra After Effects til Flash

Tom Green viser hvordan du enkelt kan ta en effekt som er opprettet i After Effects og bringe den over Flash ved hjelp av XML -formatet.

Eksporterer XFL -format fra After Effects til Flash

Mer informasjon om eksport av XFL -format fra After Effects til Flash

Flash Essentials for After Effects -brukere

Flash forvirrer After Effects -brukere så ofte som det får dem til å føle seg komfortable.

Flash Essentials for After Effects -brukere

Mer informasjon om Flash Essentials for After Effects -brukere

Integrering av Flash CS4 med After Effects CS4

En av styrkene til Flash er dens evne til å lage vektoranimasjoner. Tidslinjen i Flash gjør det mulig å legge til bevegelse til vektorobjekter, noe som resulterer i animasjon med skarpe, rene linjer og bevegelser som ville være vanskelig og tidkrevende å lage i After Effects.

Integrering av Flash CS4 med After Effects CS4

Mer informasjon om integrering av Flash CS4 med After Effects CS4

Blits til video

Denne opplæringen starter med en kodedrevet animasjon, tar den fra Flash og gjør den til en videofil som kan brukes med et program som After Effects.

Blits til video

Mer informasjon om Flash til video

Fallende snø i Flash CS3

Bruk CS3 -integrasjon for å lage fallende snø over et bilde av sedertre. Bruk After Effects til å lage snøen som faller, og eksporter deretter effekten som en Flash -video og slipp den på toppen av bildet. Eksperimenter med blandemoduser for å få noen kreative resultater

Fallende snø i Flash CS3

Mer informasjon om fallende snø i Flash CS3

Legg litt flash til After Effects

Flash har enkle animasjonsverktøy, vektormorfisering, nesten umiddelbar gjengivelse og et sofistikert skriptspråk kalt ActionScript. For mange er ActionScript den viktigste fordelen med Flash. Riktignok har After Effects Expressions (skrevet på et annet skriptspråk), men de er ikke like kraftige eller allsidige som ActionScript -programmer.

Legg litt flash til After Effects

Mer informasjon om hvordan du legger til litt flash i After Effects

After Effects Videoopplæringer

After Effects Video Tutorials vil forklare deg visuelt, trinn for trinn, for å mestre ettereffekter.

Guru -leksjon 2

I denne guru -leksjonen lærer du hvordan du bruker effekter på lag. Vi skaper en fantastisk lyneffekt, men konseptene du lærer passer til andre effekter også. Du lærer også det grunnleggende konseptet med nøkkelrammer som gjør det mulig å animere enhver eiendom i After Effects over tid.

Guru -leksjon 2

Mer informasjon om guru leksjon 2

Hvordan blåse ansiktet av en zombie -pirat

Denne opplæringen vil vise deg hvordan du lager et zombiehodeskudd. Vi starter med å først rotoskopere hodet ved å bruke sminkelinjen som en guide

Hvordan blåse ansiktet av en zombie -pirat

Mer informasjon om hvordan du blåser ansiktet av en zombie -pirat

Prosedyre Crumble

Lag en prosessuell smuldrende effekt med Shatter Effect. Sammensatte støvelementer og legg til realistisk bevegelsesskarphet

Prosedyre Crumble

Mer informasjon om prosessuell smuldring

2D/3D med Photoshop CS3 Extended og After Effects

Lag en prosessuell smuldrende effekt ved å bruke Shatter Effect. Sammensatte støvelementer og legg til realistisk bevegelsesskarphet

2D/3D med Photoshop CS3 Extended og After Effects

Mer informasjon om 2D/3D med Photoshop CS3 Extended og After Effects

Hvordan lage en tidsforvirret logo avsløring

I denne opplæringen bruker vi bare innebygde AE-plug-ins for å oppnå den endelige effekten. Vi vil lære å dele et lag i mange deler og deretter kontrollere de geometriske aspektene ved disse delene ved hjelp av de avanserte funksjonene i Card Dance sammen med Ease og Wizz -skriptet.

Hvordan lage en tidsforvirret logo avsløring

Mer informasjon om hvordan du oppretter en Timewarped Logo Reveal

Gi liv til brevene dine

I dette After Effects -tipset gjør vi en skrivefeilanimasjon ved hjelp av dukkeverktøyet. Vi bruker KeyTweak for å gjøre animering av marionettpinnene mye enklere.

Gi liv til brevene dine

Mer informasjon om å bringe bokstavene dine til live

Trim Compose Script

Trim Compose hjelper deg med å administrere store VFX -prosjekter. Diskuter arbeidsflyter for å lage en video med mange VFX

Trim Compose Script

Mer informasjon om Trim Compose Script

Hvordan skaffe organiske objekter Morphing -overganger

I denne opplæringen vil forfatteren vise deg hvordan du oppnår en organisk morphing blob til overgang fra ett element til et annet. Deretter ser vi på å slippe inn teksturer for et mer attraktivt sluttresultat.

Hvordan skaffe organiske objekter Morphing -overganger

Mer informasjon om hvordan du får overganger til organiske objekter

CopyMask2Layer -verktøyet

Når du kopierer en maske i After Effects fra ett lag til et annet, forblir den veldig ofte der den har vært før. I denne korte tipsopplæringen lærer du hvordan du kan unngå dette ekle problemet ved å bruke det smarte lille verktøyet CopyMask2Layer.

CopyMask2Layer -verktøyet

Mer informasjon om CopyMask2Layer -verktøyet

Lag en generativ identitet ved hjelp av Plexus

I denne opplæringen vil forfatteren gå gjennom hvordan du oppretter en generell stiltekst avsløring ved hjelp av Plexus i After Effects.

Lag en generativ identitet ved hjelp av Plexus

Mer informasjon om hvordan du oppretter en generativ identitet ved hjelp av Plexus

Cyborg Arm

I denne opplæringen lærer du hvordan du bruker After Effects til å gjøre armen til en cyborgarm. Vi bruker MochaAE (som er inkludert i After Effects) for å spore bevegelse og perspektivforvrengning av armen og deretter lage komposisjonen i After Effects.

Cyborg Arm

Mer informasjon om Cyborg Arm

After Effects Photoshop Tutorials

I likhet med Flash er Photoshop også en viktig del av After Effects. Lær hvordan du kan bruke 2D -bilder og lage en video i After Effects med disse After Effects Photoshop Tutorials

Virtuelle 3D -bilder

Virtuelle 3D -bilder

Mer informasjon om virtuelle 3D -bilder

Justere dybdeskarpheten

I denne opplæringen viser forfatteren hvordan du endrer dybdeskarpheten som blir uskarpt inne i et klipp. Han bruker Photoshop til å lage en luma matt og After Effects for å bruke Lens Blur Filter.

Justere dybdeskarpheten

Mer informasjon om justering av dybdeskarphet

Moro med blekk

Lag blekkstatterelementer og kompositt i 3D. Bruk Particle World til å generere falsk blekk

Moro med blekk

Mer informasjon om moro med blekk

Blekkblødningseffekt i After Effects

I denne opplæringen vil forfatteren gjenskape et lignende utseende fra en eldre Gnarls Barkley -video. Prinsippene forfatteren vil dekke er grunnleggende og kan brukes til noen utrolige animasjoner annet enn bare å etterligne en flott musikkvideo.

Blekkblødningseffekt i After Effects

Mer informasjon om blekkblødningseffekt i ettereffekter

Elegante lysbildefremvisninger

Endre størrelsen på bildene automatisk i batch i Photoshop. Sekvenslag raskt i After Effects

Elegante lysbildefremvisninger

Mer informasjon om elegante lysbildeserier

Ekstrudering av 3D -tekst & Form 4: Repousse

I denne siste opplæringen om ekstrudering av 3D -tekst & former i After Effects, har forfatteren sett på å bruke Repousse fra Photoshop som en måte å lage ganske detaljert 3D -tekst på.

Ekstrudering av 3D -tekst og amp; Form 4: Repousse

Mer informasjon om ekstrudering av 3D -tekst & Form 4: Repousse

Photoshop og Illustrator for After Effects

Dette Adobe E-seminaret dekker noen grunnleggende teknikker, noen lite kjente teknikker og mange nyttige arbeidsflyttips for bruk av Adobe Photoshop og Illustrator med Adobe After Effects.

Photoshop og Illustrator for After Effects

Mer informasjon om Photoshop og Illustrator for After Effects

Angi utvidelser

Forleng et live action -sett med tilpasset matt maleri. Koble flere bevegelsessporere til ett nullobjekt

Angi utvidelser

Mer informasjon om angitte utvidelser

3D forsvinningspunkt

Bruk Vanishing Point til å generere 3D fra stillbilder. Importer til AE og bruk som en 3D -scene fra PS

3D forsvinningspunkt

Mer informasjon om 3D forsvinningspunkt

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre eldre artikkler om  3DS Max -modelleringsopplæringsprogrammer, Adobe Fireworks -opplæringsprogrammer, Zbrush -opplæringsprogrammer, Cinema 4D -videoopplæringsprogrammer og fotomanipulasjonsopplæringer for GIMP.

Previous Post
55 Tutoriais do Ultimate 3DS Max
Next Post
40 imponerende bilder av kors