15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

13 tegneserie tegneserier for tegneserier og superhelte

Mordor

Uansett hvor du vender deg i disse dager, kommer du til å se en slags referanse til superhelter og tegneserier i populærkulturen. Kanskje du er en nerd som er besatt av å samle hvert nummer av favorittserien din, eller kanskje du bare vil se blockbusters som “Batman” ?? og “The Avenger,” ?? men uansett hvordan du ser på det, er klimaet akkurat det rette for å finne ut av dine favoritt tegneseriefigurer.

Kanskje du har tenkt på å få et tatoveringsdesign av din favoritt tegneserie en stund, men har vært bekymret for at folk ville dømme deg. Hvis du har tenkt på dette, men du har ventet på det rette øyeblikket å slå til, er det nå perfekt. Superhelt- og tegneserietatoveringer kommer i alle former og størrelser, men noen av de mest detaljerte og uttalte er blekket som brysttatoveringer. Mange superhelter bruker logoene sine på brystet, så det er ikke så langt å få en tatovering på brystet for å vise frem fandomen din. Her er en liste over 13 tegneserier om tegneserier og superhelte på brystet som du kanskje vil skaffe deg.

Superman Comic Inspired Chest Tattoo

Denne kule designen er inspirert av Superman -tegneseriepaneler like mye som Supermans ikoniske garderobe. Personen som fikk det gjenskapt åpenbart noen av hans favorittscener fra serien, og du kan legge til favorittene dine for den ultimate tilpasningen.

Supermann 1

Superman Comic Inspired Chest Tattoo

Iron Man Heart Tattoo

I tegneseriene trengte Iron Man å plassere en elektromagnet på hjertet for å hindre at granater ødela den enda mer enn den allerede hadde. Denne kule brysttatoveringen lar deg se akkurat ut som Tony Stark -karakteren, uten den åpenbare medisinske svekkelsen.

Iron Man Heart Tattoo

Iron Man Heart Tattoo

Spiderman brysttatovering

Dette er en av de kuleste Spiderman -brystetatoveringene som finnes fordi den antar at huden din bare er et falskt lag, og at under deg faktisk er en superhelt. Dette konseptet er ofte inkorporert i mange tatoveringsdesigner, men detaljnivået på dette er gjennom taket.

Edderkopp mann

Spiderman brysttatovering

Batman Chest Tattoo

Hvis du ønsker å få en Batman brysttatovering, har du flere forskjellige alternativer. Selve logoen har gått gjennom over 20 forskjellige endringer gjennom årene, men hver enkelt er relativt enkel, så tatoveringsartisten din burde ikke ha noe problem å trykke den på deg.

Venom Chest Tattoo

Venom har vært en fiende for Spiderman og en alliert for ham gjennom årene. Selv om han hadde på seg en logo på romdrakten, er denne tatoveringen mye kulere fordi det ser ut til at han ripper gjennom brystet. Detaljnivået i ansikt, tenner, tunge og spytt er uten sidestykke av andre tatoveringer på denne listen.

Venom Chest Tattoo

Venom Chest Tattoo

Superman Shredded Skin Chest Tattoo

På samme måte som Spiderman -brysttatoveringen som er oppført ovenfor, lar denne Superman -tatoveringen personen som har den, leve et dobbeltliv: en som et normalt menneske og en andre som Man of Steel. Bare ikke prøv å fly av en bygning hvis du får det.

Superman Shredded Skin Chest Tattoo

Superman Shredded Skin Chest Tattoo

abc

DC Universe Chest Collage

Kan du ikke bestemme deg for å få tatoveringen din favorittkarakter eller karakterlogo på brystet? Gå for en haug med forskjellige. Dette er en old school-hyllest til DC-tegneserier i de første årene, men du kan få en som inneholder andre grupper som The Fantastic 4, Teenage Mutant Ninja Turtles, X-Men eller The Avengers.

DC Universe Chest Collage

DC Universe Chest Collage

Magneto Side bryst tatovering

Her er en fantastisk bryst- og ribbe-tatovering som har Magneto, den største rivalen til X-Men, og en refleksjon av en by med Captain America, Wolverine og Iron Man i hjelmen.

Magneto Side bryst tatovering

Magneto Side bryst tatovering

Batman Comic Panel Collage

Hvis du er en ivrig samler av vintage tegneserier, kommer du til å elske denne Batman -tatoveringen. Den inneholder scener fra filmer og tegneseriene tatovert på brystet, skulderen og ryggen til brukeren.

Batman Comic

Batman Comic Panel Collage

Captain America Chest Tattoo

Mens de fleste tatoveringer på denne listen er fulle stykker, tar denne Captain America -en bare opp halvparten av brystet og etterlater rikelig med åpent rom på den andre siden for en annen superhelt eller til og med Captain America’s erkefiende, Red Skull.

Kaptein Amerika

Captain America Chest Tattoo

Abstrakt Batman -brysttatovering og halvarmshylse

Her er et veldig kult eksempel på klassiske kunstverk som møter tegneserier. Halvarmetatoveringen og bryststykket inneholder Batman avbildet i Vincent van Goghs klassiske “Starry Night” ?? maleri.

Abstrakt Batman -brysttatovering og halvarmshylse

Abstrakt Batman -brysttatovering og halvarmshylse

Hulk -brysttatoveringen

Her er et annet eksempel på at en klassisk tegneseriefan får en tatovering av en av hans favorittscener tatovert på brystet, denne gangen med The Hulk.

Hulk -brystet

Hulk -brysttatoveringen

Mordor

Selv om det teknisk sett ikke er en tegneserie, “Ringenes Herre” ?? definitivt inspirert noen av de aller første tegneseriekunstnerne til å lage fantastiske verdener basert på deres dypeste og villeste fantasier. Denne tatoveringen med full bryst har Mordor, med Saurons øye midt i brystbenet.

Mordor

Mordor

Previous Post
Sim, Carumba! 13 designs de tatuagem dos Simpsons inteligentes e aleatórios
Next Post
25 Utmerkede avantgarde -frisyrer