15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

25 livlige hvite kjøkkendesigner

Et kjøkken er din fristed og et hvitt er enda bedre. Et kjøkken er stedet du går til for å trøste i form av mat. Det gir deg også den rette atmosfæren når du følger et strengt slankingsregime. Så kjøkkeninnredningen trenger like mye oppmerksomhet som resten av huset. Hvis du kombinerer det med spiseplass, blir behovet for å ha et godt designet kjøkkenplass enda mer avgjørende. Et godt planlagt utforming av et kjøkken vil utnytte ledig plass maksimalt, og dermed redusere rot.

Akkurat som du har en skikkelig plass til alt i stua eller soverommene, må du ha riktige arbeidsområder og lagringsområder på kjøkkenet også. Med riktig planlegging kan all plass som er tilgjengelig utnyttes maksimalt. På denne måten kan skap monteres slik at alt rot som kjøkkenutstyr, dingser osv. Lagres vekk og etterlater et rent kjøkken på slutten av dagen. Enkle hvite kjøkken er de mest praktiske å bruke, og de ser stilige ut.

Hvis du liker denne artikkelen, kan du være interessert i noen av våre andre artikler om Maling Farger For Kjøkken, Kjøkken Pantry Ideer, Maling Ideer For Kjøkken og Malte Kjøkkenskap.

Servering og underholdning

Dette øyeblikksbildet viser et kjøkken og spisestue med en plasma -TV i fullskjerm kastet med pakken … perfekt for de som liker å se programmer mens de spiser. Det romslige oppsettet og de fine hvite skapene gjør det til en suveren kjøkkenidee.

Servering og underholdning

Servering og underholdning

Et sted for stolthet

Gulvet i mørkt tre er et strålende preg på den hvite innredningen på dette kjøkkenet. Dette er et romslig kjøkken med et stort bord, kjøleskap med dobbel dør og en lang kokeplattform. De franske vinduene med sollys som kommer inn gjør det til et rom å være stolt av.

Et sted for stolthet

Et sted for stolthet

Royal Look

Dette er en gammel Tudor -innredning for et kjøkken. Siden denne stilen aldri går av moten, har den alltid en encore. De utsmykkede kjøkkenplater og veggfliser matcher det stilige utseendet på taklampene for å skape et kongelig utseende.

Royal Look

Royal Look

Snow Paradise

Dette hvite kjøkkenet er en superlativ blanding av hvitt og beige. Det sentrale bordet med krakker rundt det og enkelheten i oppsettet gjør dette til en klasse blant kjøkkeninnredning. Den har et ryddig utseende med blendere og andre kjøkkenredskaper som er pent gjemt i et hjørne.

Snow Paradise

Snow Paradise

Overlegen balanse

Dette er en klassehandling. En liten plass er omgjort til kjøkken og spisestue uten problemer med den rette kombinasjonen av hvite og trefinisher. Spisebordet formet som en pianoplate og de to dekorative glassene i trefinish gjør dette kjøkkenet til et mesterverk.

Overlegen balanse

Overlegen balanse

Et sprut av farge

Dette er et godt balansert sett med farger. Dette store kjøkkenet har hvite glasspanelskap på en vegg med kjøkkenområdet til den ene siden. Det sentrale spisebordet med sine fargerike blomster matcher lysstyrken i sollyset som kommer inn gjennom det franske vinduet.

Et fargeklatt

Et fargeklatt

Enkleste av alle

Dette er et sant eksempel på forenklet kjøkkeninnredning. Kompaktheten matches av de rettlinjede skapene. Alt får plass på en liten plass, og gadgets er gjemt inne etter bruk uten å etterlate rot.

Enkleste av alle

Enkleste av alle

Kompakt krok

Det hvite kjøkkenet på dette bildet er veldig kompakt og egnet for leiligheter fremfor bungalower. Den utnytter minimalt med plass optimalt med skap fra topp til bunn og alt det rotete skjult.

Kompakt krok

Kompakt krok

Kamuflasje kjøkken

Dette er det mest sofistikerte og tilsynelatende enkle hvite kjøkkenet. Flatskjerm -plasma -TV legger til utseendet på at det ikke er et kjøkken i det hele tatt. Dette er designet for komfort snarere enn for nytte, så rotet er iøynefallende fra sitt fravær.

Kamuflasje kjøkken

Kamuflasje kjøkken

Familiekjøkkenet

Dette er helt klart et familiekjøkken. Den hvite enkelheten i skapene balanseres av veggene i den lyseblå maling. Lyse servietter og flotte veggtepper øverst gir et fargestrøk på kjøkkenet og gir det et varmt og innbydende utseende som passer akkurat for barn.

Familiekjøkkenet

Familiekjøkkenet

Stark og moderne

Dette er et kjøkken. Innredningen er enkel og kompakt og utnytter ledig plass maksimalt. Det lille kjøkkenområdet gjør det perfekt for en enkeltmannsleilighet og egentlig ikke for en familie. Designet sikrer at det er nok plass til å gjemme bort alle kjøkkenredskapene i skap for å forhindre rot.

Stark og moderne

Stark og moderne

Ryddig og vedlikeholdelig

Etter hvert som kompakte kjøkken går, er dette et perfekt hvitt kjøkken i en rettlinjet layout. Det ville være veldig enkelt å holde rent ettersom skapene er tett rundt matlagings- og rengjøringsområdene.

Ryddig og vedlikeholdelig

abc

Ryddig og vedlikeholdelig

Svart og hvit

Dette kjøkkenet er en rapsodi av skarpt hvitt og svart. Fargene har blitt brukt i en attraktiv blanding, slik at kjøkkenet kan holdes rent med minimal innsats. Krystalldekorasjonen på toppen og det enkle glassbordet sirkulære bordet øker effekten av klassen.

Svart og hvit

Svart og hvit

Plass til alle

Dette er et veldig romslig hjem med en veldig kompakt kjøkkenidee som gir nok plass til alle. Den lille katten har også sin egen lille spisestue. Sollyset som strømmer inn fra vinduene til spisestuen, de hvite skapene med glassruter og kokeplaten i granitt utnytter plassen best..

Plass til alle

Plass til alle

Multi oppgave

Et kjøkken er stedet der multi tasking ikke er nytt. Men dette hvite kjøkkenet er unikt med sitt bord for to som et arbeidsbord også. Friluftseffekten med sollys som strømmer gjennom glassvinduene er en strålende effekt.

Multi oppgave

Multi oppgave

Hvit og svart

Sollyset som filtreres gjennom det høye vinduet gir dette kjøkkenet et magisk utseende. Det doble L-formede arrangementet av skapene bruker det kompakte rommet til det optimale nivået, slik at det ikke er rot og rot.

Hvit og svart

Hvit og svart

Verktøy og skjønnhet

Dette er et veldig moderne oppsett for et kjøkken. De hvite skapene og kokeplassen er i en rett linje, slik at alt er lett tilgjengelig. Dette er et kjøkken, til tross for dets romslighet, for en person som lager mat i all hast og trenger alt innen rekkevidde.

Verktøy og skjønnhet

Verktøy og skjønnhet

Naturlig utseende

Kjøkkenet på dette bildet har et veldig jordnært utseende, og kjøkkenet har trefinish. En dør ut fra kjøkkenet er en flott idé og inviterer til mye frisk luft og sollys. Tregulvet og de hvite skapene fullfører bildet av naturens skjønnhet.

Naturlig utseende

Naturlig utseende

Glanset effekt

Blanke sorte kjøkkenplater med matthvite skap er en vakker blanding som vi kan se på dette bildet. De knottfrie glatte linjene i skapene går veldig bra med glattheten til den svarte granitten, noe som gir det et generelt pent og lyst utseende.

Glanset effekt

Glanset effekt

Rikelig med plass

Når du har god plass til å leke med, kan du skille kjøkken- og spisestue på kjøkkenet som på dette bildet. Det hvite bordet med svarte benker er en ny idé for spiseplass. Det sterke sollyset som strømmer inn gjennom vinduet i gardiner, gjør det til et perfekt frokostområde.

Rikelig med plass

Rikelig med plass

Balanse av tre

Den sterke hvitheten på dette kjøkkenet har blitt balansert veldig godt av treplatene. Effekten er av klasse og dempet eleganse. De enkle grå flisene lar treet skinne i solens stråler som strømmer inn gjennom det høye vinduet.

Balanse av tre

Balanse av tre

Et stykke av himmelen

Dette er et himmelsk kjøkken! Bordet i granitt i midten kompletteres suverent av et kjøleskap med dobbel dør. Den enkle hvite innredningen på kjøkkenskapene skaper et overveldende inntrykk.

Et stykke av himmelen

Et stykke av himmelen

Plass og prakt

Dette romslige kjøkkenet er en vakker blanding av hvitt og mørkegrått som brukes til å skape en elegant effekt. Det brunhvite gulvet overskygger ikke det klassiske utseendet på de mørke kjøkkenbenkene og de hvite skapene som ser ut til å smelte sammen i veggen. For flere ideer konkret samfunn spesialiserer seg på slipet betong, dvs. en betongbenk som er et slipt betong som vil være et gratis tillegg til ditt stilige nye kjøkken.

Plass og prakt

Plass og prakt

Dobbelt komfort

Dette er en flott visning av når et kjøkken og en spisestue ikke trenger å være kompakt og det er mye plass til forskjellige bruksområder. Dette har to spisebord … ett for en liten gruppe og ett for en fest. Hvite, tre og beige farger har blitt brukt til å lage et mesterverk.

Dobbelt komfort

Dobbelt komfort

Mørkt tre og hvitt

Hvite skap på et kjøkken er en vanlig idé for kjøkkeninnredning. Men når det matches med et perfekt spisebord og stoler i tre, har du en suveren blanding som har et innbydende og varmt utseende. Peisen ser på veggen nær brennere og gir et snev av klasse.

Mørkt tre og hvitt

Mørkt tre og hvitt

Previous Post
14 cores de tinta impressionantes para paredes de quartos
Next Post
27 Unike bakgårdshageideer