15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

13 Dessverre dårlige tatoveringsdesigner

Dårlige kunstverk kan virkelig ødelegge et ellers flott tatoveringsdesign, men ingen kunstneriske talenter kan løse inn dårlige tatoveringsdesigner! Folk som får blekk med dårlige tatoveringsdesigner blir dømt til liv med sin egen dårlige beslutning. Tatoveringer blir ikke lett fjernet eller endret, så du må sørge for at du ikke bare velger en god tatovør, men også et tidløst tatoveringsdesign du ikke kommer til å angre på i fremtiden!

Det er tonnevis med dårlige tatoveringsdesigner der ute å lære av også! Ta en lærdom av disse menneskers dårlige tatoveringsdesigner, og ikke få blekk du kommer til å angre på!

1. Ekteskapsforslagstatoveringen

Men … hva sier hun nei ?? Jeg lurer på om Caroline fikk tatoveret svaret på ryggen.

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

2. Hvilken farge er Dress Tattoo

Var den blå og svarte eller hvite og gulldebatten virkelig så minneverdig? Det er nesten som om denne mannen bare ville ha en annen tatovering og var desperat etter en ny tatovering. Ethvert design!

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

3. Fake kinesiske tegn tatovering

Noen av de verste dårlige tatoveringsdesignene er kinesiske tegn, ikke fordi de ikke er estetisk tiltalende, men fordi de kanskje ikke betyr hva du tror de betyr. For eksempel tviler jeg sterkt på at denne kvinnen elsker kyllingnudelsuppe nok til å få den tatovert på ryggen, men hun har holdt seg til det nå. For kjærlighet til Gud, ikke få en kinesisk karaktertatovering med mindre du er helt sikker på hva symbolene betyr!

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

4. The Fantasy Loser Tattoo

Vil du virkelig kunngjøre for verden at du var taperen av Fantasy Football i 2010? Vel, det er det han får for samtykker i dette stuntet i begynnelsen av sesongen! Husk barn, tatoveringer du må skaffe deg fordi du tapte en innsats vil vanligvis være noen ganske dårlige tatoveringsdesigner!

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

5. Matchende Dead Unicorn Tattoos

Herregud … Det skjer mye med disse matchende dårlige tatoveringsdesignene! Jeg er egentlig ikke sikker på hvor jeg skal begynne. Den døde enhjørningen revet i to eller dammen av regnbueblod?

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

6. The Mustache Tattoo

Du mener å fortelle meg at det er en familietradisjon å få tatoveret et bart i ansiktet ditt? Eller er dårlige tatoveringsdesign generelt en familietradisjon? Jeg tror tilfeldigvis at de fleste ansiktstatoveringer er dårlige tatoveringsdesigner, men denne tar kaken!

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

abc

7. Dommer Judy Tattoo

De fleste tror at bare Gud kan dømme dem. Ikke denne fyren, skjønt! Bare Judge Judy kan dømme ham. Dette er en ganske rar tatoveringsdesign, men kunstverket er ikke dårlig!

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

8. Human Centipede Tattoo

Hva ville du spørre om Jesus? Sannsynligvis kneble litt når han ser tatoveringen av Human Centipede!

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

9. Skummel klovnetatovering

Hvis du ikke var redd for klovner før, kan du være det nå! Denne klovnetatoveringen er rett og slett skummel! Og hvorfor gråter de små barna? Kan det være den creey -klovnens avskårne hånd kanskje?

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

10. Hårete Troll Doll Tattoo

Jeg elsket trolldukker like mye som de neste barna når jeg har yngre, men det trenger ikke jeg trenger en blekket permanent på kroppen min. Så igjen, jeg har ikke en perfekt formet hårete lapp for å fullføre tatoveringen. Selvfølgelig, hvis denne fyren barberer eller mister håret, vil det bare se ut som en trolldukke som mangler toppen av hodet.

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

11. Sleazy ben bak hodet tatovering

Åh, det er romantisk! Jeg lurer på hva denne fyren vil synes om denne dårlige tatoveringsdesignen når han slutter å være en slem gris og blir til et menneske? Det er problemet med slemme tatoveringer – de kan virke morsomme den gangen, men de er vanligvis dårlige tatoveringsdesigner du angrer på senere!

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

12. Brenda Tattoo

Hva tror du han prøver å si her? Jeg lurer på om han hedrer noen som heter Brenda? Smigrende. Forhåpentligvis fungerer forholdet, ellers kan det være at han vurderer å endre sitt eget navn til Brenda for å forklare denne forlegenheten.

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

13. McDonald’s Receipt Tattoo

Kvitteringstatoveringer er bare dårlige tatoveringsdesigner. Periode. En McDonald’s kvitteringstatovering er imidlertid den laveste av laven.

dårlige tatoveringsdesignerBildekilde

Nå som du har sett noen ganske dårlige tatoveringsdesigner, forhåpentligvis vil du være litt mer årvåken med ditt eget tatoveringsdesign! Ikke haste ut og få en tatovering før du vurderer tatoveringsdesignet først. For å unngå å bli permanent blekket med dårlige tatoveringsdesigner, bør du sitte på designet og vente noen uker før du tar steget. Se på designet hver dag og spør deg selv kommer jeg til å angre på dette senere?

Det er omtrent nok med dårlige tatoveringsdesigner! La oss bytte litt om det og sjekke ut noen gode tatoveringsdesigner, som disse 30 tankene som blåser 3D -tatoveringer, 50 gratis tatoveringsdesigner som er fantastiske og 100 tatoveringsideer du bør sjekke før du blir blekket!

Previous Post
40 tatuagens impressionantes de pardal
Next Post
25 Awesome Tongue Tattoo Designs