15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

11 korte hårklipp for kvinner som lever på kanten

Korte hårklipp for kvinner

Mange kvinner refererer til korte hårklipp fordi de er lette å ta vare på. Så enkelt som det. Bare vask og gå på de fleste dager. Selvfølgelig er litt ekstra tid egentlig alt som trengs for å style korte frisyrer også, i motsetning til noen lange frisyrer, som kan ta evigheter å tørke og style! Ikke bare er korte hårklipp enkle å vedlikeholde, de er også gode for nesten alle hårtype og ansiktsform!

Dessverre viker mange kvinner fra korte hårklipp av noen grunner. Den mest fremtredende årsaken er at de tror korte hårklipp ikke er like feminine som deres langstrømmende kolleger.

Den gode nyheten er at korte hårklipp for kvinner ikke trenger å være maskuline i det hele tatt! Faktisk kan korte hårklipp for kvinner være ganske søte og feminine. Men hvis du er en edgy kylling, er det også korte hårklipp som passer din stil!

Disse edgy korte hårklippene for kvinner er perfekte eksempler på dette

1. Kort blond Mohawk for kvinner

Hvis du leter etter virkelig hårete korte hårklipp for kvinner, er denne korte blonde mohawk for kvinner bare tingen! Egentlig er det mer en “fauxhawk”, men jeg går unna! Lagene på toppen er igjen lange, slik at de kan pigges opp, men de kan også bli stylet ned på de dagene som en mohawk bare ikke vil gjøre.

Korte hårklipp 1Inspiration Luv

2. Utdannet Bob Haircut

Denne uteksaminerte boben er litt lengre enn noen av de andre korte hårklippene for kvinner på denne listen, men den er fortsatt ganske kort hvis du er vant til lange lokker. De fremre lagene rundt ansiktet er lange igjen, og håret vinkles skarpt oppover mot baksiden, som også har stablingslag. Det har definitivt en edgy punkrockfølelse!

korte hårklipp 2Inspiration Luv

3. Hakkete Pixie -hårklipp

Det er så mye du kan gjøre med korte nissehårklipp for kvinner, og dette er intet unntak! Disse korte hårklippene for kvinner er perfekte for vask og gå -stiler, men litt pomade kan gjøre denne typen hårklipp til mange forskjellige funky korte frisyrer!

korte hårklipp 3Short-haircut.com

4. Victoria Beckham Blond Bob Haircut (AKA The “Pob”)

Ingen liste over edgy korte hårklipp for kvinner ville være komplett uten den blonde boben, gjort populær av tidligere Spice Girl Victoria Beckham! Faktisk er hun så kjent for hårklippet, at denne stilen nylig har blitt kjent som en “pob”. Hvorfor?  Posh Spice +  Bob =  Pob  – gir perfekt mening!

korte hårklipp 4Hubpages

5. Hakket Layered Bob Haircut

Lagdelte korthårklipp for kvinner kan være søte og kosete eller sexy og sassy, ​​avhengig av hvordan du styler dem. Den hakkete bobben på bildet nedenfor er definitivt i sassy -modus, mest sannsynlig på grunn av litt pomade og stykker.

abc

korte hårklipp 5Short-haircut.com

6. Korte sexy grå hårklipp for kvinner

De sexy og hissige korte hårklippene for kvinner er ikke begrenset til 20-ting heller! Dette korte grå hårklippet ser knusende ut!

korte hårklipp 6Short-haircut.com

7. Kort Bob med lilla høydepunkter

En av disse dagene, jeg vil farg håret mitt lilla! Denne korte frisyren med lilla høydepunkter i smellet gir meg bare lyst til å gjøre det før!

korte hårklipp 7Brit.co

8. Kort hårklipp med sidelegg  

De flørtende sidebryte smellene i dette korte hårklippet fremhever ansiktet og trekker oppmerksomheten til øynene. Det ser også lettere ut å ta vare på med litt spunkiness!

korte hårklipp 8Short-haircut.com

9. Spikey korte hårklipp for kvinner

Denne moderne versjonen av en klassisk niesekutt er definitivt edgy! Lagene på toppen er igjen litt lenger, og de kan pigges for et funky rockstar -utseende.

korte hårklipp 9Marhl.si

10. Langlags Pixie Cut

En annen moderne opplevelse av nisseklippet etterlater håret litt lenger, med stablet lag på baksiden. Dette utseendet ville være et flott alternativ for kvinner med tykt hår som leter etter korte hårklipp!

korte hårklipp 10WomenHairstyleClub.com

11. Short Curly Haircuts

Det er korte hårklipp for kvinner med krøllete låser også! Korte hårklipp for krøllete hår bør imidlertid stå litt lenger enn om håret var rett for å forhindre krusning.

Korte hårklipp for kvinnerTheGamez.net

Ikke vær redd for korte hårklipp for kvinner! Som disse korte hårklippene har vist her, kan kort hår på kvinner være ekstremt feminint og superkantet samtidig! Før du tar steget til kort hår, kan du se på flere forskjellige korte hårklipp for kvinner. Ved hjelp av stylisten din, bør du kunne finne et klipp som er perfekt for din hårtype, ansiktsform og stil.

Likte du disse korte hårklippene for kvinner? Sjekk ut disse korte frisyrene for jobbintervjuer og korte frisyrer med smell! Fortsatt ikke solgt på ideen om korte hårklipp for kvinner? Ta en titt på våre 7 grunner til å prøve kort hår og 10 grunner til at korte frisyrer er de beste!

Previous Post
25 lindos designs de tatuagem de arco da Hello Kitty
Next Post
26 Dashing Short Shag Haircuts