15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

11 Patriotic USA frisyrer

Ryan Bedford

Enten du er stolt over landet du bor i eller bare liker fargene, er patriotiske frisyrer (som de nedenfor) absolutt en flott, kreativ måte å sport rød, hvit og blå. I tillegg til å gi deg en flott fjerde juli-hair-do, er disse fargerike frisyrene også veldig morsomme og enkle å lage. Faktisk er alt som trengs litt hårspray!

Så hvis du er stolt over landet du bor i, og vil sjekke ut noen av Amerikas beste, mest patriotiske frisyrer, så har du sikkert kommet til rett sted. Nedenfor er 11 bilder som viser hvor kreative noen amerikanere kan være, selv med bare tre forskjellige farger å jobbe med.

1. Noen veldig patriotiske høyre, hvite og blå utvidelser

I motsetning til å gå helt ut og farge alt håret ditt, kan du alltid bare få noen patriotiske extensions!

Forlengelser er et godt valg, spesielt hvis du er nervøs for hvordan hele håret ditt kan se ut i rødt, hvitt og blått.

Noen veldig patriotiske røde, hvite og blå forlengelser

2. Litt rødt, hvitt og blått under hår

Et annet godt valg for de som er slitne av en fullblåst hodebunn i USA. Siden størstedelen av dette kan dekkes, er det lett å skjule (om nødvendig), og siden bare en del hår er farget, kan det raskt løses hvis du bare dør for en spesiell anledning (fjerde juli, ferie fest, etc.).

Litt rødt, hvitt og blått under håret

3. Et fullt farget rødt, hvitt og blått hårhår

Sjefen din liker kanskje ikke det så mye som deg, men det ser unikt ut og vil sikkert bidra til å vise litt patriotisme!

Et fullt farget rødt, hvitt og blått hårhår

4. Ryan Bedfords USA Flag Inspired Hairstyle

Båret under vinter -OL 2010 av profesjonell hurtigløper Ryan Bedford, er denne frisyren kanskje den mest patriotiske på hele listen.

Ryan Bedfords USA Flag -inspirerte frisyre

5. En hyggelig USA Punk Rock Hairsyle For Blondes

Selv om du (på grunn av hennes lettfargede, naturlige hår) knapt kan se det hvite, ser denne stilen flott ut og blander seg faktisk veldig godt. Faktisk kan de fleste sannsynligvis slippe unna med denne stilen året rundt!

En fin USA Punk Rock frisyre for blondiner

6. En rød, hvit og blå parykk med rettet hår

abc

Selv om den er vist her i parykkform, kan denne stilen lett etterlignes. Faktisk er alt du trenger en hårfarge og et rettetang.

En rød, hvit og blå parykk med rettet hår

7. En rød, hvit og blå Mohawk for menn

Denne patriotiske hair-do lar selv de unge vise sin USA-ånd! Og heldigvis, siden stilen er gjort med midlertidig spray, kan fargene raskt vaskes ut.

En rød, hvit og blå Mohawk for menn

8. En ekstremt intrikat patriotisk vev

I motsetning til de fleste andre listede, vil dette utseendet kreve litt tid og ferdigheter til en profesjonell stylist. Dessuten kan det bare gjøres på de med nok hår til et fullt flettehode.

En ekstremt intrikat patriotisk vev

9. Litt kort USA -hår, ved siden av en Spiked Liberty Mohawk

Noen veldig fine stiler, morsomt å gjøre med venner og/eller søsken. Hvis du skal ut sammen den fjerde, hvorfor ikke ha noen matchende gjøremål?

Litt kort USA -hår, ved siden av en Spiked Liberty Mohawk

10. En USA Flag Style Mohawk

Hvis du vil trekke dette utseendet, bør du begynne å vokse håret ditt, og du bør finne en talentfull stylist.

Selv om dette designet ikke virker for vanskelig å trekke av, har stjerner med jevnt mellomrom og helt nøyaktige linjer en tendens til å frustrere nybegynnere.

En Mohawk i USA -stil

11. Modeller med rødt, hvitt og blått hår

Det er riktig, selv noen rullebanemodeller har deltatt i denne flotte amerikanske tradisjonen, og ofte brukt fargede høydepunkter for å vise sin patriotisme.

Røde, hvite og blåhårede modeller

Konklusjon

Bildene ovenfor er ikke bare fine å se på, men de viser hvor samlet landet er og hvor kreative det kan være. Disse stilene er absolutt ikke for alle, og noen mennesker liker bare å “se” på dem, men hvis du er en av dem som er interessert nok i stilene til å bruke dem, så gå og ta hårspray!

Overraskende nok er noen av stilene som er oppført ovenfor ikke bare for fjerde juli. Faktisk blir mange av disse hårklippene brukt av enkeltpersoner daglig, og gjort med permanent hårspray. Selv om disse permanente gjøremålene ikke er foreslått (eller normale for den saks skyld), ser de fortsatt flotte ut når de gjøres riktig, og gir mange hverdagslige individer et unikt utseende.

Previous Post
10 estilos de cabelo rombos que são fáceis de tirar
Next Post
31 Eksepsjonelle Steinbukken -tatoveringer