15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.dane-elec.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt
Valokuvaajat

Michael Wells

Michael Wells on monipuolinen persoonallisuus, kauniiden asuntojen lisäksi hän menestyy yhtä hyvin kaupallisten sisätilojen, muotokuvien, kaupunkien ja villien maisemien kuvaamisessa. Yksityiskohdat hänen koko salkustaan ​​löytyvät virallisilta verkkosivuilta. Tänään meillä on helppo valikoima kauniita kotikuvia tältä epäilemättä lahjakkaalta valokuvaajalta..

Simon Eldon. Osa kaksi

Ihana valokuvaaja Simon Eldon ilahduttaa meitä edelleen erinomaisilla moderneilla englantilaisilla sisätiloilla. Jokin aika sitten esittelimme jo hänen työnsä, tänään meillä on toinen osa hänen portfolionsa tuoreimmista kuvista. Hänen asiakkaitaan ovat suunnittelutoimistot, sisustuslehdet, kiinteistökehittäjät, boutique -hotellit ja johtavat matkailuyritykset. Hänen valokuvissaan on varmasti jotain nähtävää..

Frances janisch

“Rakastan sitä, mitä teen, ja teen sitä, mitä rakastan”, sanoo valokuvaaja Frances Janich itsestään. 10 vuotta sitten hän muutti Johannesburgista New Yorkiin etsimään uusia tuntemuksia ja mahdollisuuksia kehittää lahjakkuuttaan. Kuten kävi ilmi, hän oli oikeassa – pian Frances teki osavaltioiden johtavat aikakauslehdet ja verkkoresurssit herättämään huomiota, minkä ansiosta meillä on mahdollisuus ihailla hänen upeita sisätilojaan..

Bjorn Wallander jälleen

Kerran olemme jo puhuneet lahjakkaan ruotsalaisen valokuvaaja Bjorn Wallanderin töistä, joka asuu ja työskentelee New Yorkissa. Siitä lähtien hänen portfolionsa on täydentynyt uusilla upeilla kuvilla, jotka haluamme jakaa kanssanne tänään. Suurin osa hänen tekemistään sisätiloista voidaan luokitella nykyaikaisiksi klassikoiksi, mutta hänen erikoistumisensa ei rajoitu tähän tyyliin. Lyhyesti sanottuna loistava kevyt valinta lauantaiaamuun.!

Matthew Millman

Valokuvaaja Matthew Millman on kuvannut sisätiloja ja arkkitehtuuria Yhdysvaltain länsimaissa viimeiset 20 vuotta. Hän näyttää katsovan valokuvaa taiteen ohuiden linssien läpi. Hänen valokuvansa herättävät aina huomiota, olipa se moderni sisustus tai kodikas lomamökki, bungalow rannalla tai abstrakti arkkitehtuuri. Valokuvat ovat täynnä eläviä maisemayhdistelmiä. Pitkän uransa aikana Matthew onnistui jopa työskentelemään reportaasivalokuvaajana Haitissa. Hänen salkkuaan voi...Read More

Jälleen Stacey Brandford

On ilo puhua valokuvaajista, kuten Stacey Brandford, joten tänään meillä on postaus numero kaksi, joka on omistettu tälle lahjakkaalle mestarille. Hänen teoksensa ovat niin vilkkaita ja todellisia, että tahattomasti alat tuntea itsesi osaksi kaikkia näitä sisätiloja. Yksikään yksityiskohta ei jää ilman Stacey -linssin huomiota, ja pienet asiat, kuten tiedät, päättävät kaiken. Nauti inspiraatiosta!

Valokuvaaja Lilncoln Barbour

Lincoln Barbour kuvaa sisätiloja, ruokaa ja matkustamista – tärkeimpiä asioita, jotka hänen mielestään ovat elämän iloa. Intohimo rakkaaseen liiketoimintaansa muuttuu hyvin eläviksi ja rikkaiksi valokuviksi, jotka ovat niin miellyttäviä silmille. Jotkut hänen teoksistaan ​​sieppaavat hetken, toiset – tunnelman, mutta joka tapauksessa “todellisuuden” tunne ei jätä yleisöä. Hänen lahjakkuutensa ovat jo arvostaneet sellaiset tunnetut yritykset kuin...Read More